Радио 1 става радиото на Елтън Джон и раздава билети!

Има едно важно условие: не трябва да отлепяш ушо от радиото!

Радиото, което пуска само класически хитове – Радио 1, посвещава ефира си на сър Елтън Джон – един от най-великите съвременни музиканти – композитор, текстописец и изпълнител.

От тази седмица Радио 1 става радиото на Елтън Джон и търси най-истинските фенове на легендарния изпълнител.

Станцията, която пуска най-много песни от продуктивното творчество на сър Елтън Джон в ефира си, раздава и най-много билети за концерта му в България!

До 11 юни на честотите на Радио 1 в София и страната, слушателите ще могат да спечелят покана за двама за концерта на Елтън Джон на столичния стадион Локомотив на 13 юни, част от IX-тото издание на фестивала Арена Музика 2010.

За да спечелят възможността да отидат на едно от най-грандиозните музикални събития, и то с приятел, слушателите на Радио 1 трябва да следят внимателно програмата на радиото. Всеки делничен ден в ефира ще звучат както емблематични, така и не толкова познати песни на Елтън Джон или изпълнения с негово участие.

Слушателите, които изпратят най-много заглавия на песни, прозвучали през съответния ден на адрес igra@radio1.bg, участват в ежедневна томбола за двойна покана за концерта на звездата.

Сред най-популярните песни на британския изпълнител, за които ще се ослушват феновете на Елтън Джон и на Радио 1, са Rocket Man, Crocodile Rock, Saturday Night’s Alright (for Fighting), Goodbye Yellow Brick Road, Sacrifice, I’m Still Standing, Candle In The Wind.

Слушай Радио 1 тук, от сутрин до вечер!

РЕКЛАМА ЗА СТРАХОТНАТА ИГРА:

Коментари (0)

Публикувано в на 26 май 2010 г.