Радина Кърджилова „кръжи“ по къси панталонки – Harper’s BAZAAR

Ема Уотсън разкрива своите две лица пред списание Harper’s BAZAAR

В септемврийския брой на списание Harper’s BAZAAR на корицата позира една от най-обичани млади холивудски звезди Ема Уотсън. Красивата британка озарява страниците на модното издание със своята изискана фотосесия, разкриваща две страни от нейния характер. Младата актриса се превъплъщава в ангел и демон специално за почитателите на шикозния и уникален стил. Ема разкрива, че е скромно момиче и се плаши от Холивуд, защото там животът би я превърнал в друг човек. Тя споделя, че най-непосилната задача, пред която работата й я изправя е да изиграе, че е ядосана. „Аз държа всички да са хванати някъде натясно и едва тогава разкривам най-страшните неща, а това са да бъда силна, секси и всичко останало, което ме плаши“, разкрива най-сексапилната дама под 30-годишна възраст на Острова. Животът на талантливата Уотсън я поставя пред изпитания, когато е едва на пет години и родителите й се разделят. Още като дете тя помага на майка си в грижите за по-малкия си брат Алекс. Ема признава, че много от героинята й Хармаяни се е вселила в нея, но и тя добавила нещо от себе си за изграждане на образа на малката магьосница, с който ще я запомнят всички почитатели на хитовата поредица. Какво още споделя актрисата за живота си, за образованието и бъдещите очаквания, читателите ще открият само в новия брой на списанието.

През септември пред Harper’s BAZAAR в ексклузивна фотосесия позират шест красиви дами, за да затвърдят тезата, че жената е красива на всяка възраст. Бойка Велкова, Радина Кърджилова (на снимката горе), Симона Пейчева, Ирена Милянкова, Радина Червенова и Стефка Янорова споделят кой стил предпочитат за своето динамично ежедневие. Звездата на сериала „Стъклен дом“ Радина разкрива, че й харесват кожените якета и късите панталонки, защото те подчертават естественото излъчване. Световната шампионка Симона Пейчева е на мнение, че всяка жена, която полага усилия за себе си изглежда добре, независимо от годините. Какви са модните предпочитания на останалите четири дами – читателите ще разберат от новия брой на Harper’s BAZAAR.

Модното издание среща последователите на здравословния начин на живот с фитнес гуруто Джейн Фонда. На 73 години тя изглежда все така ослепително. Дамата, която се изявява в много различни области на изкуството е носителка на две награди Оскар и твърди, че дори на тази възраст обича да се чувства секси. Джейн израства с баща, който й повтаря, че ако не изглежда перфектно няма да бъде обичана. Тя споделя, че е й е било изключително трудно да бъде майка и едновременно да се бори с булимията на 40-годишна възраст. Защо се гордее с култовата си снимка, когато е арестувана за контрабанда на наркотици и защо иска да преработи филмите, в които е участвала – почитателите на холивудското явление Фонда ще открият на страниците на Harper’s BAZAAR.

И този месец модното издание е изпълнено с лукс, шик и блясък. Въпреки че летният сезон у нас е към своя край, списание Harper’s BAZAAR предлага на почитателите на стилните хотели и ослепително сини води някои от най-атрактивните места за почивка по света. Всички, които обичат да се забавляват целодневно или да бездействат под слънчевите лъчи ще открият в новия брой на изданието различни изкушаващи предложения за пълноценен отдих. Тайланд, Камбоджа и Индонезия са само част от предложенията, които са олицетворение на несравнимия релакс и наслада.

Списание Harper’s BAZAAR е на пазара от 25 август.

Коментари (0)

Публикувано в на 26 август 2011 г.