Работохоликът Графа има съпруга, вярна до гроб

Мария, съпругата на Графа: Година се бори Влади за вниманието ми, ще остареем заедно

Година се бореше Влади за вниманието ми към него. Покани ме на първия си концерт през 2006 година. След това прочетох книгата му и някак си тогава се случиха нещата. Това призна съпругата на Графа – Мария, в предаването „Търси се…” по bTV.

„Влади има огромно чувство за справедливост, но това му помага да заспива спокойно вечер. Много е толерантен. Сдържан, спокоен, вглъбен в себе си. Аз съм по-емоционална. Изчаква да ми мине емоцията и после става на неговото. Винаги е бил искрен с мен. Не се съмнявам, че ще остареем заедно. Благодаря му за всеки ден, в който сме заедно”, сподели Мария.

Още се притеснявам преди да изляза на концерт. Това е някакво вътрешно чувство, което се опитвам да овладявам, но още го има. Приемам го и за нормално, защото, ако го няма, това значи, че нещата се движат на автопилот. Това разкри самият Влади Ампов – Графа, също в предаването „Търси се…” по bTV.

„Факт е, че децата променят много човек. Бях чувал това преди, но сега го разбирам”, сподели още певецът, който има двама наследници.

В предаването се включиха и млади певци като Михаела Филева, Николай и VenZy, на които той е продуцент. „Викаме му шефче, когато работим заедно, но той не се приема като такъв. Графа е много заразителен и пълен работохолик”, обясни Михаела Филева.

И докато шоуто течеше на запис по bTV,

Графа се вози на кану и хвърча по водна пързалка

От няколко дни Графа е на екзотична ваканция със семейството си в Тайланд. По традиция всяка година през януари той си дава почивка, за да се отдаде изцяло на близките си и да отдъхне от многото ангажименти.

В страницата си във фейсбук се похвали, че над 30 пъти се е пуснал по екстремна водна пързалка. Успял е и да се повози на кану, за да разгледа красивите пейзажи в курорта, в който е отседнал.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Инфо: Агенция БЛИЦ и вестник 24 часа

Коментари (0)

Публикувано в на 20 януари 2014 г.