Queen Snyder Jazz подава оставка като главен треньор след осем сезона с Юта

В Джаз Юта В неделя следобед старши треньорът Queen Snyder обяви оставката си след осем сезона като старши треньор. По-рано тази седмица беше съобщено, че Снайдер е бил там Той мисли за бъдещето си с отбора, И беше в контакт с офиса на Юта относно решението му. С последното съобщение времето му с Джаз официално приключва.

„Кралица Снайдер отразява какво е джаз баскетбол“ през последните осем години. Това каза собственикът на Юта Джаз Райън Смит. „Неуморната работна етика и детайлите, които Куин показва всеки ден, са доказателство за неговия професионализъм. Не се възхищавам на Куин и уважавам решението му. Благодаря ви отдолу нагоре и нищо друго освен най-доброто за тях.“

В осемте сезона на Снайдер с Джаза той постави рекорд 372-264 и пропусна два пъти плейофите. Въпреки това, въпреки че беше един от най-добрите отбори в редовния сезон в лигата по време на неговия мандат, този успех не се промени през следващия сезон, тъй като отборът не успя да стигне до финалите на Западната конференция. Съвсем наскоро Джаз скочи в първия кръг на плейофите този сезон Далас МавериксВъпреки че има предимство Лука Тоншич да бъде отстранен за три мача.

Въпреки че напусна плейофите рано, е малко изненадващо, че на Снайдер му остават още две години от договора си. Джаз искаше да го подпише за удължаване, но в крайна сметка реши да напусне отбора, който му помогна да го направи постоянен претендент за плейофа.

Един от най-уважаваните треньори в лигата Снайдер и друг старши треньор би бил най-желаният кандидат за поста. ESPN обаче заяви, че може да се пенсионира за една година и да се върне към тренировките през следващия сезон. Той е посочен като потенциален наследник Сан Антонио Спърс Всеки път, когато дългогодишният треньор Грег Попович реши да се пенсионира, следващото лято може да се появят други свободни места за обучение.

READ  Каубои срещу Резултат на Бронкос, изводи: Джош Джонсън хвърля 2 TD, докато проблемите на Далас с дузпите продължават и през 2021 г.

Що се отнася до Юта, сега ще започне търсенето на нов старши треньор, тъй като вече се очакваше да бъде ключов междинен за отбора.

Джазът има първоначален списък с кандидати, Шамс до СаранияСред тях са джаз асистентът Алекс Дженсън, бившият старши треньор на Трейл Блейзърс Тери Стотс, асистентът на Никс Джони Брайънт, асистентът на Селтикс Уил Харди и асистентът на Раптърс Ейдриън Грифин.

Тъй като Донован Мичъл и Руди Кобърт са крайъгълните камъни на твърдението, има съмнения относно способността на Юта да победи, а добре документираното напрежение между двамата играчи не помогна на нещата. Кобърт се рекламира като потенциален бизнес кандидат това лято, докато се разпространяват слухове за възможността Мичъл да търси бизнес в бъдеще, ако джазът не се развие достатъчно около него.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.