Q-Check плюят на цялата чалга действителност! „Chakarazzi“ (ВИДЕО)

Q-Check идват с Chakarazzi – с второто си видео бандата отново осмива чалга-лайфстайла

След успеха на дебютния клип на група Q-Check към песента „Попфолк звезда“, веселяшката банда е готова с новото си видео към едноименното парче от втория им албум – Chakarazzi. Песента и клипът към нея продължават саркастичната линия на групата, осмивайки родната реалност.

Видеото е с комедиен привкус и забавлението от него е гарантирано. Chakarazzi, в синхрон с текста на песента, иронизира културните ценности чрез пародия на цялостната телевизионна програма, която се излъчва у нас и чалга-лайфстайл моделите, които тя насажда у зрителя.

„С новото видео надскочихме себе си откъм щуротия. Снимките преминаха в тотална лигня и олигофрения, но това е и част от стила ни и резултът ще е налице. Избрахме песента Chakarazzi, защото тематично тя е един вид продължение и доразгръщане на идеята от първия ни клип, с разликата, че тук езикът и сарказмът ни са доста по-остри“ – споделя фронтменът на бандата Лъчо.

Видеото към Chakarazzi е заснето в студио Manifactura от режисьора Марин Лашев и оператора Иван Николов и бе излъчен предпремиерно на 13 октомври в интернет.

Q-Check – Chakarazzi

Q-Check ще представят клипа на 14 октомври в бар Тънка червена линия на съвместен концерт с ню пънк свежарите Ogi 23, които също ще покажат прясното си ново видео към песента „Почивка“.

След премиерната прожекция, вечерта ще продължи с весел двоен лайф. На него Q-Check ще свирят парчета от двата си албума, като „Попфолк звезда“, Agro Girl, Shooting at the moon, „Бай Лозан“, „Бахур“, Fake wings и др., както и типичните за тях чалга „гавъри“. Ogi 23 пък ще ударят със сетлист от дебютния си албум Pimpin Chaos, като „Купонът (дънките ми падат“), „Танци манци“, „Жени“, „Размисли и страсти“, както и новата си песен „Почивка“.

Началото на концерта е 21 часа, а входът – 5лв.

Коментари (2)

Публикувано в на 14 октомври 2010 г.