Put your hands up for… Fedde le Grand in Yalta!

Холандската звезда Fedde le Grand гостува за първи път у нас в Ялта

Вторrи звезден роден „прощъпулник” и първото гостуване у нас на холандската звезда Fedde le Grand е предложението на Ялта за предстоящия уикенд.

В петък, 22-ри октомври, стартира новата клубна поредица парти спектакли PLAY. Залагайки на изненадата и забавлението всяко издание ще бъде тематично с участието на различни артисти.

Петъчната вечер ще започне с Marsel Rohas, след него танците ще продължат със 7-часов сет на главния виновник на партито GABRIEL, а в ранни зори ще чуете и пинг-понг сета на двамата.

Екстравагантните танци са поверени на Аlleida Wheeler и Gabriela, a с артистичен пърформанс в Ялта ще се изяви и Диа Мантова. И докато купонът кипи в голямата зала, в новооткритата Yalta Junior ще може да се насладите на лежерните хаус парчета, които е подготвил Medo.

На 23-ти октомври за първи път в България ще посрещнем холандеца Fedde le Grand. Артистът, който покори света с парчето Put your hands up for Detroit, изстрелвайки го в челото на всички музикални класации. Спечели и вниманието на Мадона, която му повери ремикса на невероятния си хит Give It 2 Me. Последваха я Will.i.am (фронтмена на Black Eyed Peas),  Robbie Williams, Fatboy Slim, Martin Solveig, Sharam… И това беше само началото.

След като на бял свят се появиха и Let Me Think About It, The Creeps and 3 Minutes to Explain на всички беше ясно, че Fedde le Grand ще е следващата голяма холандска звезда. През 2009 г. очакванията се оправдаха с излизането на първия му самостоятелен албум Output и със заслужената 29-та позиция в най-престижната класация Top100 DJ на DJ Mag.

Но това не е всичко за октомври. В интересната селекция на клуба за този месец  дата 29-ти октомври е запазена за една взривоопасна комбинация от Joris Voorn и Glenn Morrison. Октомври ще завърши с традиционното вече за клуба Hallowen парти, по-забавно и по-страшно от всички издания до момента.

Fedde Le Grand – Put Your Hands Up For Detroit

Коментари (0)

Публикувано в на 19 октомври 2010 г.