Пускат певица на преход през джунглата с онлайн видео и снимки

Пускат певица на преход през джунглата

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ ТРАВЪЛ ЧАНЪЛ – септември 2012

Берт Завоевателят
Всеки вторник от 25 септември в 20,30 ч. (CEST)

Самите им имена – „Thunderhead“, „Big Shot“, „X-Scream“, „Intimidator“, „Afterburn“, „Master Blaster“ – ще ви дадат идея какво точно се опитва да завоюва Берт. Въпросният „Берт“ е Берт Крайшер, обикновен човек, решил да се качи на най-вълнуващите влакчета на ужасите и да се подложи на най-абсурдно смешните предизвикателства, които може да предложи Америка. Изправил се срещу „Страховитото четворно предизвикателство“, Берт крещи, пищи и реве по пътя на четирите най-бързи и най-високи влакчета в развлекателния парк Сидър Пойнт. С още замаяна глава, той обикаля от Лас Вегас до Ню Хемпшир и Тенеси, търсейки най-върховното приключение. Освен влакчетата, Берт е готов за всяко друго предизвикателство, което местните хора могат да му предложат – от тексаския „блобинг“ до „селските водни ски“ в Южна Каролинал. Той не отстъпва пред нищо, всичко е позволено, защото той е… Берт Завоевателят!

Дръзки пътешествия
Всеки вторник от 20 септември в 21,00 ч. (CEST)

„Дръзки пътешествия“ се завръща, за да поведе още известни новозеландци по непознати маршрути. Процесът на пътуването разкрива повече за пътниците, отколкото може би самите те са знаели за себе си при старта. Надминавайки прочутия си съпруг, д-р Памела Стивънсън-Конъли тръгва с издълбано кану по река Сепек в Папуа Нова Гвинея, за да отиде на крокодилски фестивал. Ярката ръгби кариера на Стив Прайс е приключена от сериозна контузия на глезена и сега този глезен е сурово тестван в 12-дневен високопланински в Царството на Мустанга в Непал. Mанекенката Рейчъл Хънтър разкрива как местните хора се възстановяват от опустошително цунами в Суматра, докато певицата Ани Кръмър едва сдържа ужаса си от паяци при преход в джунглата на Перу. Комикът Оскар Кайтли признава, че е бил малко вероятен участник в шоуто, тъй като никога не е спал в палатка и „най-дръзкото нещо, което съм правил у дома, е да отида до магазина“. Но той се хвърля с ентусиазъм в пътуване из Мианмар. „Дръзки пътешествия“ продължава да сваля полираните слоеве известност и да разкрива суровите, голи човешки емоции, които се крият отдолу.

Meгалополис
Всеки понеделник от 10 септември в 19,00 ч. (CEST)

Александра Леру прекарва по 24 часа в още три мегаполиса и своето търсене на скритите им тайни. Първо, тя проверява дали Маями е повече от морски курорт за красиви хора. Маями е наричан „предградие на Ню Йорк“ и „пенсионерски рай“, но „Вълшебният град“ е и един от американските градове, които са се променили най-много през последните 10 години. При 60% жители от латино произход, Александра търси многото хора, които са изплували, понякога буквално, на брега на Маями в търсене на нова съдба. Рио де Жанейро е втори след Сао Пауло по население в Бразилия, но не може да се отрече, че е дошло времето му под прожектора. Със Световно първенство по футбол през 2014 г. и олимпийски игри през 2016 г., потокът от туристи скоро ще рукне към Рио. Но как се справя в момента този пулсиращ град? Наричан „Прекрасният“, Рио бързо показва на Александра, че е град на музиката. Със салса, лееща се денонощно от всеки ъгъл, градът прилича на един нон-стоп купон. Все пак Александра вижда какво става, когато музиката спре и посещава бедните райони на Рио, включително прословутите фавели. Хонконг със сигурност се класира като най-вертикалния град на света. С неговите 7 милиона жители, натъпкани в само 1000 квадратни километра, единствената посока е нагоре. Тринайсет години след преминаването му под китайско управление, Александра го посещава, за да види дали принципът „една страна, две системи“, вписан в мини конституцията му, все още важи. Често рефлектиращо самите градове, шоуто „Мегалополис“ събира толкова много активност в толкова малко време.

Луксозните пътувания отблизо
Всеки вторник от 25 септември в 19,00 ч. (CEST)

Доказвайки, че няма такова нещо като „прекалено много добро прекарване“, Варун Шарма се връща, за да ви покаже още луксозен живот в „Луксозните пътувания отблизо“. Едва слязъл от самолета в Пърт, Варун преодолява часовата разлика с яхтено пътешествие с Джон Лонгли, член на екипажа на Австралия, спечелил Купата на Америка. Следва Мюнхен и тур из най-старата пивоварна в района, „Аугустинер-Келер“, плюс опитване на изключително рядка грапа, показващо какво най-харесва на Варун в Бавария. Като оставя халбата, той посещава „Сваровски Кристал“ за тур из блестящите им експонати. При първото си предаване от средиземноморски остров, Варун изследва Кипър и прави историческа разходка из разкопките в Пафос. После, вече в Южна Африка, Варун разглежда Йоханесбург, преди да потегли на сафари с изобилие от диви животни: леопарди, слонове, жирафи и хипопотами влизат в задължителния му списък. Следват визити в Маракеш, Коста Рика и Торонто, затова да се надяваме, че ще му стигне времето за всички петзвездни дестинации.

Пътуването днес
Премиера в понеделник, 3 септември от 19,30 ч. (CEST)

В септемврийското издание на „Пътуването днес“ Иуън Томас разкрива наследството, което ще остави олимпиадата в Лондон. Черил Бейкър разглежда храмове и небостъргачи в Хонконг, а има и репортаж за усилията на Гърция да стимулира туризма и да помогне на закъсалата си икономика.

Круизите днес
Премиера в сряда, 5 септември от 19,30 ч. (CEST)

През септември „Круизите днес“ прави преглед на годината дотук и поглежда към новите промени за 2013 г. Дали скорошните проблеми със сигурността ще повлияят на резервациите или стремежа да се носиш по океанските вълни ще остане силен, както винаги?

Коментари (0)

Публикувано в на 23 юли 2012 г.