Пускат книгата за Scorpions – Звезди от АХАТ води промоцията!

Премиера наRock your life – разтърси живота си” – първият превод на книгата е  на БЪЛГАРСКИ!

Издателство „Махалото” и книжарници „Хеликон” имат удоволствието да ви поканят на премиерата на книгата „ROCK YOUR LIFE – РАЗТЪРСИ ЖИВОТА СИ”, дело на основателя и китарист на легендарните Scorpions Рудолф Шенкер.

Събитието ще се състои в петък, 8 октомври 2010,
от 17 ч в книжарница „Хеликон – Витоша”
на бул. „Патриарх Евтимий” № 68.

В срещата с феновете на Scorpions и почитателите на творчеството на Рудолф Шенкер ще вземат участие Звезди Керемидчиев от Ахат, който ще прочете избрани откъси от „ROCK YOUR LIFE”, и редактора на българското издание Мария Панчева.

С предговор от Паулу Коелю, „ROCK YOUR LIFE е нов тип музикална биография, представляваща уникална комбинация от практични съвети за постигането на щастие и успех, духовна мъдрост и най-забавните истории от 40-годишната кариера на Scorpions. В нея Рудолф Шенкер ни показва как да „разтърсим живота си” и да осъществим към мечтите си тук и сега, защото в крайна сметка само това има значение.

Първият превод на книгата е на български, за завист на многобройните фенове на Scorpions по цял свят, а корицата на българското издание се появи на първа страница на официалния уебсайт на групата

Станете сред първите, които ще я прочетат и споделете емоциите около предстоящия последен концерт на Scorpions в България!

Коментари (0)

Публикувано в на 8 октомври 2010 г.