Pure Vision – родният ВИП асортимент отлита на конкурс в Бургас

Паркетният хай лайф се изсипва на конкурса за красота PURE VISION

Модна агенция VS MODELS организира за първи път конкурс за красота. Той носи красивото име PURE VISION и ще се състои на 23 април. Мястото е суперлуксозният хотелски комплекс Atlantis в Сарафово (Бургас).

Участничките са на възраст от 17 до 22 години, с различни занимания и интереси. „Едно от най-важните неща, които съм търсил в кандидатките, са естествената женска красота, свежа и изчистена, това е и основната идея на конкурса“, споделя шефът на агенцията Фавиол Сефери, който зорко е подбрал претендентките за титлата.

Момичетата ще бъдат облечени в невероятните рокли на бутик PRINCESS, а за цялостния им външен вид ще се погрижат професионалистите от THE WHITE STUDIO.

Фотосесии за списания, спа-уикенди в комплекс Atlantis, козметика от Avon, екскурзии в чужбина и много други са наградите, които очакват победителките на призовите места.

Много ще бъдат и вип гостите на събитието. Сред имената са моделите Николета Лозанова, Симона Първанова, Бориса Тютюнджиева, както и ТВ лицата Руслана Попова, Ангел Дончев, Миглена Ангелова и адреналинката Яна. Звездната компания допълват певците Цветелина Янева, Траяна, Ерик, Джордан, Джина Стоева, Иван Притъргов и рапърът Bix. Големите ценители на красотата и критици – стилист Капанов, Вили Вита и Мон Дьо също ще наблюдават конкурса и ще подкрепят младите дарования на модната агенция.

Залата ще приготвят сватбена агенция „Диаманти“, а озвучаването и осветлението ще са от proTechnicaEVENT. Спектакълът ще бъде открит от танцовата формация DANCECODE, които са невероятни танцьори, с много награди от състезания. След края на официалната част, ще има afterparty на моделите и гостите в dance club Pure.

Коментари (0)

Публикувано в на 14 април 2010 г.