Пухкавият Люси плаче в Денсинг старс, Елен повежда!

Преразпределение на силите в „Денсинг старс“ – Елен поведе

Преразпределение на силите в „Денсинг старс“Елен Колева, която в първия кръг на шоуто беше заплашена от отпадане заради ниски резултати, във втория кръг поведе класацията на журито. Заедно с партньора си Калоян актрисата буквално отвя конкуренцията и спечели цели 31 точки. Това е най-високият резултат, даван досега в шоуто.

Веднага след Елен се нареди каскадьорката Стела заедно с партньора си Наско. Русата спортистка отнесе критика от съдийката Галена Димова, според която представянето й е било добро, но не на нивото, което се очаква от една каскадьорка от Холивуд.

Глория традиционно беше на високо ниво и се нареди трета заедно с половинката си в танците Светльо. Изненадващо висока оценка получи 69-годишната актриса Латинка Петрова, тренирана от бившия партньор на Илиана Раева, Фил. Те получиха само с точка по-малко от Глория.

Люси Иларионов показа сълзи на отчаяние от теглото си. Макар че само за седмица е свалил цели 10 килограма, той беше недоволен от резултатите, показани от кантара. „Мислех, че много лесно мога да сваля килограмите, а се оказа, че съм се лъгал“, каза през сълзи режисьорът. И сподели, че коляното ужасно много го боли. Оказа се, че има разтегнати връзки и да танцува е истинско мъчение за него. Той обаче не се отказа и спечели цели 25 точки. С толкова е и далеч по-слабият Део.

Две точки повече от Люси има Капка Георгиева, която танцува с контузия. 26 точки има Петко Димитров в танцувален дует с Яна Акимова, Ангел получи 24 точки, Ицо Хазарта – 22, Румен Луканов – 20, а Детелин Далаклиев – 19. В дъното на класацията е сексоложката Наталия Кобилкина, която събра само 18 точки.

Инфо: VsekiDen.com

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (1)

Публикувано в на 19 март 2013 г.