Пухкавият Люси Иларионов пухти в Денсинг старс!

Режисьор, който ще връща спортната си  форма с танци,  сексолог  с руски акцент и победител от ВИП Брадър ще танцуват на сцената на Dancing Stars

Тайни звезди пристигнаха на Летище София за шоуто!

 

UpDown с Люси Иларионов @ Dancing Stars

Люси е човекът „зад кадър”, който умело режисира някои от най-известните поп-фолк звезди и техните видеоклипове. Завършил е актьорско майсторство в класа на големия Крикор Азарян, но танците и музиката са крачка напред в пристрастията му.

През 90-те Люси активно се занимава с модерен балет, хип-хоп, спортни танци и брейк. Създадената от него школа по танци събира овации по Републиканските състезания, а самият Люси може да се похвали с първо място във free dance категорията. Днес, 20 години по-късно, позагубил доста от спортната си форма,  Люси ще замени удобния режисьорски стол, за да си припомни забравеното. В неговите ръце ще попадне професионалната танцьорка Петя Димитрова, с която ще показват  на публиката  какво тежи повече на сцената – килограмите или химията между двойката.

 

Наталия Кобилкина

Изкушението да се отдадеш

Една рускиня в България, която поема отговорността да бъде сексолог, семеен терапевт и жена, която отваря вратите на пълноценното общуване между хората. Наталия е автор и водеща на първите революционни тренинги в България по темата сексология за жени, мъже и двойки. Тя знае всичко за „Тайните на гейшата или изкуството да бъдеш жена” и с радост ще го сподели с онези, които не се страхуват от собствената си сексуалност. Наталия Кобилкина обича да  говори за секса открито, но следващите три месеца ще трябва да покаже дали практиката може да надмине теорията и ще бъдем благодарни на красивата Наталия, да не премълчава тънките психологически детайли, които обличат танца в неустоима съблазън.

* Наталия Кобилкина е магистър в областта на семейната психотерапия и сексология в Научноизследователския институт по семейна системна психотерапия и медицинска психология, Русия. От 9 години се занимава професионално с обучения – бизнес-тренинги и тренинги за личностното развитие.

 

ДЕО

Let’s Dance

На него всичко му се удава с лекота. Бил е сервитьор, барман, водещ на предавания и церемонии, актьор, музикант. И всичко това, под официалния знак на завършена Руска филология в СУ „Кл. Охридски”. Танците за Део ще са естествено продължение на тая славна кариера в артистичен план. С него на дансинга в шоуто ще се разпорежда красивата Елена Добрикова, а Део ще разполага с време, за да прецени кое е по-тежко –  да живееш с певица-блондинка или да работиш с танцьорка-брюнетка. Надяваме се Лора Караджова да подкрепи новата авантюра на своя любим и да използва танцувалните му умения в следващия си клип.

 

На 7 март на летище София пристигнаха последните две звезди, които ще участват в спектакъла на сезона – Dancing stars. Кои са те, предстои да се разкрие. Гледайте специалния двоен лайф на Dancing stars по Нова на 11 и 12 март от 20.00 ч.

Коментари (0)

Публикувано в на 8 март 2013 г.