Public Enemy в София – преди тях тълпата избухва с бандата на Спенс!

Nokaut, DRS и Спенс подгряват Public Enemy в София!

DRS и Nokaut отново заедно, Спенс с банда на живо

Преди броени часове мениджмънтът на PUBLIC ENEMY оповести имената на българските групи, с които ще излязат на една сцена в София.  Две са формациите, които ще открият едно от най-значимите хип-хоп събития в концертната история на България.

Събрани отново под обща изява, след дълга пауза, публиката ще може да види сета на NOKAUT & DRS (доскоро DRS+) – едни от най-установените и безкомпромисни ъндърграунд хип-хоп изпълнители, запазили в стила си олдскуул влиянията и тежкия саунд.

Вторият изпълнител също е добре познат и безспорно се нарежда високо сред най-големите имена в българския рап. Става въпрос за СПЕНС. Специално на шоуто на Public Enemy, той ще представи новия си проект с включването на музиканти на живо, събрани в истинска банда. Подобни формации са рядко срещани в хип-хопа, а у нас на практика за момента не съществува подобен аналог.

Двете групи ще си поделят един час точно преди хедлайнера. Ndoe, Mitaka, Gaza и Gaidata отново заедно и Спенс (+ band) –  непосредствено преди едни от най-големите – PUBLIC ENEMY!

Както вече е ясно, PUBLIC ENEMY пристигат за първи път в България за концерт на 27-ми октомври в столичната зала Христо Ботев. Инициативата е на Строежа и се осъществява с подкрепата на Туборг!

Билетите за концерта се разпространяват екслузивно в партньорската мрежа на Ticketstream.bgОфис 1, М-тел, Техномаркет, Мултирама, Ориндж, На Тъмно, Fonex, както и на място в клуб Строежа! Цената им е 40 лв., а след 21-ви октомври става 45!

Очаквайте подробности за шоуто на PUBLIC ENEMY, графика по часове, както и съпътстващите before и after партита!

public enemy – 911 is a joke ( HQ )

Коментари (1)

Публикувано в на 17 октомври 2010 г.