„Птиците умират сами“ с Ричард Чембърлейн по Нова ТВ

„Птиците умират сами” връща най-известната класическа любовна история в ефира през януари 

Поредицата, станала любима на целия свят, се завръща по Нова ТВ с епизоди през уикенда от 12.00 часа

Емблематичните кино величия Ричард Чембърлейн, Рейчъл Уорд и Барбара Стенуик ще се съберат отново на малкия екран, за да се превъплътят в любимите екранни образи на милиони зрители по света – в една от най-завладяващите романтични истории, станала любима на няколко поколения зрители, както в България, така и по целия свят. Това ще се случи още тази седмица, в известната телевизионна поредица „Птиците умират сами”, в неделя, 19 януари, точно в 12 часа по Нова ТВ.

Шест награди Еми и четири Златни глобуса са само част от признанията за „Птиците умират сами” и екранизацията на едноименния бестселър на австралийската писателка Колийн Маккълоу. От тази седмица в ефира ще видим историята за семейство Клири и тяхната млада и красива дъщеря, която се влюбва в очарователния свещеник Ралф дьо Брикасар.

Интересна подробност за продукцията е, че въпреки че действието в сериала се развива в Австралия, снимките на „Птиците умират сами” се провеждат изцяло на територията на  САЩ, като част от сцените са заснети в южната част на Калифорния, а  някои дори на най-стария от Хавайските острови, Кауай.

Тази неделя кралят на телевизионните минисериали Ричард Чембърлейн ще се превъплъти в кожата на отец Ралф де Брикасар, а като негов екранен партньор в лентата ще видим още една знаменитост –  Кристофър Плъмър, когото вестник New York Times нарича: „най-внушителният актьор на Северна Америка”.

Една от най-важните личности на снимачната площадка на сериала е и прекрасната Рейчъл Уорд, без която любовната история между Меги и Ралф нямаше да бъде толкова истинска и драматична. Именно на снимачната площадка, преди години, чаровната актриса  среща и своята половинка Брайън Браун, единственият актьор в „Птиците умират сами” от австралийски произход.

Какво се случва с лицата от известната поредица днес? Oсвен, че се радва на любовта и на милиони почитателки по целя свят, днес Ричърд Чембърлейн живее на хавайския остров Оаху. Неговата екранна партньорка Рейчъл Уорд  се намира в Австралия, където продължава да работи като актриса, сценарист и режисьор. Противно на сюжета, в истинския живот Рейчъл Уорд и актьорът Браян Браун са щастливо женени и имат три деца.

В най-скоро бъдеще, по време на почивните дни от седмицата, ефирът на Нова ТВ предстои да предложи популярни и разнообразни  кино заглавия – от класически ленти и поредици, до съвременни и модерни предложения за цялото семейство. Какви нови изненади да очакват почитателите на качественото кино и кои актьори ще видим в главните роли в ефира,  ще разберем съвсем скоро.

„Птиците умират сами” – от 19 януари с епизоди събота и неделя от 12.00 часа

Гледай видео анонс онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 15 януари 2014 г.