Псуват 220-килограмова пуберка по Zone Reality с онлайн видео и снимки

Псуват 220-килограмова пуберка по Zone Reality

Акценти от програмата на Zone Reality за август 2012

Премиерна поредица: 220-килограмов юноша
(34 Stone Teenager)
25 и 26 август, събота и неделя, 13:40 и 19:30

Запознайте се с Бетани Уолтън. Висока 168 см. и с тегло 220 кг., тя е една от тийнейджърките с най-високо наднормено тегло във Великобритания. Докато повечето й връстници могат да излизат и да общуват помежду си, и да правят планове да се изнесат от дома на родителите си, Бетани се страхува дори да излезе от вкъщи. Нейните килограми диктуват живота й.

Какво точно е чувството, когато хората на улицата те гледат и те обиждат с най-различни епитети? Научете как прекомерното затлъстяване влияе не само на самия човек, но и на семейството и приятелите му.

Чрез интервюта и приятелите и семейството на Бетани, тази премиерна поредица изобразява завладяваща картина за миналото, настоящето и бъдещето на затлъстялата тийнейджърка. Включително и последния й опит да спаси живота си и да възстанови тялото си, като се подлага на потенциално опасна за живота операция за отстраняване на две трети от стомаха й.

Нови епизоди: Градска болница
(City Hospital – S16)
Всеки делничен ден, 13:15 и 19:05

„Градска болница” предлага увлекателен поглед зад кулисите на живота в болницата в една от най-натоварените болници в Европа, „Guy’s and St Thomas’ Hospital“. Предаването, споделя успехите и неуспехите на пациентите и екипа. Въздействащата поредица информира за разнообразни медицински проблеми и състояния, с които се срещат семействата навсякъде, показвайки притесненията и неизвестността от обикновените процедури до животоспасяващите операции. В предаването зрителите ще видят най-различни аспекти от работата в болничното заведение – от кървене от носа до неврохирургия и от раждане до всякакви спешни случаи в спешното отделение.
Една от пациентките е Джема, която е живяла с мозъчен тумор през половината от живота си. Камерите проследяват историята й, докато тя се подготвя за 12-та си операция. По-късно водещата Надя Савала се среща със смело тринадесетгодишно момиче с масиран мозъчен кръвоизлив, вследствие на което тя остава наполовина сляпа и губи способността си да се движи. „Градска болница” улавя решителността и силната воля на тази и безброй други пациенти да се справят с препятствията, които срещат.

Премиерна поредица: Досиетата на ФБР
(FBI Files – S1 & S2)
От 13 август, всеки делничен ден, 22:50

Тази премиерна поредица с водещ Джеймс Колстром, бивш директор на нюйоркския офис на ФБР, отвежда зрителите на Zone Reality зад кулисите на значими криминални разследвания. Досега криминалната лаборатория на ФБР е била недостъпна за телевизионни екипи, но това предаване преминава през вратите й, за да разкрие научните тайни зад някои интригуващи досиета.

Всеки епизод проследява различен случай чрез разказите на агенти и учени за тяхната работа. Посредством драматични възстановки, лабораторни анализи и интервюта, „Досиетата на ФБР“ показва на зрителите реалния процес на едно разследване. Докато агентите събират привидно незначителни улики, те ги превръщат в твърдо доказателство – такова доказателство, което непрекъснато вкарва престъпници в затвора.

Поредицата започва с похищението над Поли Клас, 12-годишно момиче, което било отвлечено от партито за рождения му ден. Агентите на ФБР събират всички материали от спалнята й и откриват чрез лазер отпечатък от длан на леглото на Поли, невидимо за невъоръжено око. След дълго и тежко двумесечно разследване, ФБР арестува Ричард Алън Дейвис за убийството й. Научете как отпечатъците от длан довеждат до присъдата.

Коментари (0)

Публикувано в на 23 юли 2012 г.