Психоложката на ВИП Брадър говори за прераждане по bTV

В събота, 20 октомври, от 18 ч. научнопопулярната поредица на bTV „Големите загадки” ще зададе редица фундаментални въпроси, свързани със смъртта и прераждането.

Можем ли да надникнем в отвъдното? Какво ни чака след смъртта – светлина в края на тунела или непрогледен мрак? Какво се случва с хората, които изпадат в клинична смърт или кома? Имаме ли право на втори шанс да изкупим грешките си или този живот е единствената ни дадена възможност? Може ли миналите прераждания да обяснят настоящите ни проблеми? Наистина ли умът ни пази спомени от предишни животи или става дума за психологическа фантазия, с която оправдаваме настоящите си недостатъци? Как да разберем какви сме били в миналите си животи?

Къде се крият корените на идеята за прераждането? Това са само част от темите, които ще бъдат засегнати в новия епизод на мистичната сага.

По темата за прераждането в „Големите загадки“ своето мнение ще дадат Димитър Димитров – режисьорът и актьор, който се занимава с будизъм от 14 години, Росица Божкова – психолог и йога инструктор, бизнес дамата и автор на книгата „Светлината след смъртта“- Ваня Червенкова, психологът Ани Владимирова, психотерапевтът Габриела Менгова и астрологът Галя Герасимова.

Гледайте „Големите загадки“ всяка събота от 18:00 часа само в ефира на bTV!

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 19 октомври 2012 г.