„Провалена съдба“ и „Камериерка в Манхатън“ стартират по Diva Universal

Акценти в програмата на DIVA Universal – януари 2014 г.

Премиерни сериали

КАМЕРИЕРКА В МАНХАТЪН (MAID IN MANHATTAN)
Всеки делничен ден от 6-ти януари в 16.00 часа

Нова година, ново начало – за първи път зрителите на DIVA ще имат възможността да се наслаждават на телевизионна новела по канала. Тази бляскава териториална премиера – адаптация на известния филм с участието на Дженифър Лопес и Ралф Файнс, придава нови измерения на разказа за камериерката-имигрантка Мариса Литън (Лици), която открива любовта в лицето на богатия гост Кристобал Паркър (Еугенио Силър)… с една подробност – той не знае, че тя не е гостенка, а част от персонала на луксозния нюйоркски хотел, в който двамата са се срещнали! Ще успее ли любовта да преодолее ограниченията на богатството и привилегиите? Високите качества и наситеният драматизъм на филма със сигурност ще го направят любим на публиката.

ПРОВАЛЕНА СЪДБА (MOST LIKELY TO)
Сезон 1
Всеки понеделник от 6-ти януари в 21.00 часа

Истински криминален документален сериал, проследяващ съдбата на ученици, за които техните съученици винаги са смятали, че ще стигнат далече – с тази разлика, че въпросните деца отиват прекалено далече. Какво може да накара един млад човек – мъж или жена, пред когото са били всички врати в света, да завърши живота си като убиец или жертва? Всеки от епизодите показва по един шокираш случай на провалени житейски възможности.

Вижте как блестящи спортисти, популярни красавици и гениални ученици се оказват на грешната страна на закона и проследете житейските обрати, довели до тези фатални промени в съдбата им.

Премиерни сезони на сериали

ДОБРАТА СЪПРУГА (THE GOOD WIFE)
Сезон 5
Всяка неделя от 19-ти в 21.00 часа

Вълнуващата правно-политическа драма се завръща за пети сезон този месец, за да ни покаже как работещата от четири години Алиша Флорик (Джулиана Маргулис) се бори да направи кариера и да постигне големите си амбиции. Със започването на сезона Алиша и Кери планират да напуснат „Локхарт Гарднър“, за да открият собствена адвокатска кантора, но, с гласа си останалите сътрудници забавят напускането им с две седмици. Междувременно Алиша работи с Дайан и Уил за спасяването на осъден затворник от екзекуция.

ЗАБРАВЕНИ ДОСИЕТА (COLD CASE)
Сезон 5
Двойни епизоди всеки четвъртък от 30-ти януари в 21.00 часа

Петият сериал на криминалната драма, която проследява живота на Отдела за забравени досиета на полицията във Филаделфия – екип, специализиран в повторното разследването на стари, неразгадани до момента криминални случаи. При появата на нови доказателства екипът работи усилено, за да разнищи докрай случаите, останали нерешени с години и дори с десетилетия. Този сезон екипът ще разследва отново случаи – от изчезването на една девойка от общността на амишите до смъртта на един млад рокендрол певец и едно самоубийство, което може да не се окаже такова. В ролята на старши детектив Лили Ръш – Катрин Морис.

Анатомията на Грей (GREY’S ANATOMY)
Сезон 7
Двойни епизоди всяка сряда от 8-ми януари в 21.00 часа

Този месец емоционалната медицинска драма с участието на младите лекари в „Сиатъл Грейс“ продължава, като голяма част от напрежението е свързано с провежданото от Дерек клинично изпитване за болестта на Алцхаймер. Мередит иска да постъпи в болницата като лекар, а Ричард иска да накара Адел да постъпи в болницата като пациент. Но, Адел не си позволява никакви привилегии в това отношение. Междувременно, с наближаването на сватбата и раждането на детето им, Кали и Аризона се оказват изправени пред най-различни трудности. Събитията достигат кулминационната си точка по изненадващ начин – този филм винаги се е базирал на музиката, но зрителите едва ли са очаквали един изцяло музикален епизод!

Коментари (0)

Публикувано в на 27 декември 2013 г.