Прости ми епизоди 303, 304, 305, 306 + гледай онлайн, от 16, 17, 20 и 21.06.2016

Осман успява да убеди Ейлюл да оттегли жалбата си срещу Джунейт, като в замяна и, купува къща. Семейство Козан са решени след раждането на бебето да искат ДНК тест. Ейлюл знае, че истинската майка на Тунч е Зюхре и смята да използва тази тайна в своя полза, като временно запази мълчание. Ейлюл настоява Фериде да бъде изгонена от къщата на Козан. Зюхре прави опити да спази обещанието си, но здравословното и` състояние се влошава. Ейлюл изпълнява заканата си и съобщава на Осман, че биологичната майка на Тунч е съпругата му. Осман прогонва Зюхре и Йълдъз, която се застъпва за нея.

Минути преди Сайт и Лейля да станат законни съпруг и съпруга, враговете на Сайт нападат къщата му. Той поверява Лейля на Умут и настоява двавата да избягат далеко от Анкара. Полицията залавя Сайт.

Джунейт споделя с Осман, че Зюхре е била изнасилена и след това е родила Тунч. Баща му отказва да повярва на това твърдение. Зюхре прави неуспешен опит за самоубийсво, тъй като Осман иска развод.

Джесур узнава името на болницата, в която Шахин ще се оперира и решава да попречи на Бахар да дари бъбрека си.

Лейля умолява Умут да я пусне на свобода, но той отказва, тъй като е обещал на Саит да се грижи за нея. Заедно с нея се завръща в родната сие къща и я представя като своя съруга.
От закрилник на Ейлюл Осман се превръща в нейн враг.

На вратата на Бахар се появява мъж, който изисква от нея и Кемал да върнат неизплатения си дълг към него, когато са купили къщата му. Джесур с хитрост примамва Бахар в дома на непознатия. Хората на Джесур пленяват Бахар и подават на полицията фалшив сигнал. Бахар е задържана с обвинение, че е наранила с нож собственика на къщата. Очаква я присъда, ако невинността и` не бъде доказана.

Гледай видео запис от сериала онлайн

Инфо: Прости ми/Beni Affet/

Коментари (1)

Публикувано в на 16 юни 2016 г.