Прости ми еп. 761, 762, 763, 764, 765 от 19, 20, 23, 24, 25.04.2018

Бахар бяга с Онур и детето си, той избира пръстен за сватбата им, а полицията хваща Хасрет и Солмаз (19-и април)

Джунейт се прибира и търси Фериде, но тя вече си е тръгнала.

Фериде остава при Пирайе.

Кадер обвинява Елиф, а тя си тръгва разплакана.

Джунейт отива в къщата на Пирайе и сяда да говори с Фериде.

Осман опитва да сложи пръстена на Бахар насила, но тя се заключва в стаята.

По-късно Бахар отива при Онур, който си събира багажа.

Джунейт заспива в колата пред къщата на Пирйе, за да е до Фериде. Тя се събужда на сутринта и замеря колата му с домати.

Бахар се измъква с помощта на майка си и заедно с детето си тръгват с Онур. Онур води двамата в новия апартамент, в който ще живеят.

По-късно Онур отива да избере пръстен за любимата си.

Наетият от Хасрет ѝ се обажда и ѝ казва, че е измъкнал майка ѝ и отиват към нея. Точно когато Хасрет отваря и вижда майка си, полицията идва и ги хваща.

Седат праща помощника си да убие Хасрет, Елиф и Кадер решават да разобличат Джейлян, Шахин и Осман отиват да попречат на сватбата на Онур и Бахар (20-и април)

Полицаите обграждат Йозгюр, Солмаз и Хасрет. Двамата са арестувани, Хасрет успява да се измъкне. Свързва се със Седат. Той изпраща помощника си да я убие. Тя се досеща какво я очаква и се обажда на Джунейт с молба за помощ.

Шахин узнава, че Бахар и Онур планират сватба.

Елиф и Кадер решават заедно да разобличат Джейлян.

Шахин и Осман правят неуспешен опит да попречат на брака на Онур и Бахар.

Джунейт спасява Хасрет. Започва да я разпитва за катастрофата с Ейлюл. Тя му обещава, че ще сподели истината, ако той я отърве от затвора.

След като Онур и Бахар се женят, Осман разкрива на Бахар, че Онур е нает от него, Фърат застрелва Хасрет, докато тя казва истината на Джунейт (23-и април)

Хасрет подслушва разговор между Джунейт и комисар Саваш и насочва оръжие срещу Джунейт. Той я обезврежда и обещава да й помогне. Тя споделя истината за Баръш, но в този момент е простреляна от Фърат. Докато Джунейт се опитва да й помогне, Фърат се среща със Седат и двамата обсъждат нападението срещу Джунейт.

Джунейт отвежда Хасрет в спешното отделение на близка болница. Открива липсата на личното си оръжие и моли Мурат да го намери. Мурат се досеща, че е при Седат и отива в дома му. Там вижда пистолета, но не успява да го вземе.

След като Бахар става законна съпруга на Онур, Осман й разкрива, че той е племенник на Зюхре. Споделя й, че той го е наел, за да я отърве от Демир.

С хитрост Кадер и Елиф подслушват телефонните разговори на Джейлян, надявайки се тя да сподели нещо за Махир.

Фърат задушава Хасрет с възглавница (25-и април)

Полицията намира пистолета на Джунейт в близост до местопрестъплението. Въпреки несъгласието на Саваш, се налага Джунейт да бъде арестуван като единствен заподозрян. По оръжието на Джунейт полицаите намират само неговите отпечатъци. На местопрестъплението полицаите откриват и гривна. Питат Фериде дали е на Джунейт.

Саваш споделя, че само Хасрет може да спаси Джунейт от присъда за опит за убийство.

Фърат издебва момент, когато няма никого в стаята на Хасрет. Напада я, а тя успява да го нарани по врата. Той я задушава с възглавницата. На лекарите казва, че тя изведнъж започнала да агонизира. За негова изненада Хасрет не умира и претърпява тежка операция.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ Сага

(допълва се)

Коментари (0)

Публикувано в на 18 април 2018 г.