Прости ми еп. 756, 757, 758, 759, 760 от 12, 13, 16, 17, 18.04.2018

Седат хваща Хасрет за гушата, Онур и Бахар са все по-близки, Кадер и Махир се хвалят пред Нериман и Джейлян, че отново са заедно (12-и април)

Кадер и Махир се хвалят пред близките си, че отново са заедно.

Джунейт гони Седат и Хасрет от дома си. Двамата злодеи излизат под ръка. Фериде моли Джунейт да се успокои.

Кадер и Махир се прибират, а Джейлян се прави на заспала. Джейлян е бясна, че Кадер се е върнала.

Хасрет дразни Седат и той я хваща за гушата.

Онур и Бахар отново се срещат. Двамата са все по-близки.

Хасрет излиза от апартамента, а Джунейт и Мурат я следят.

Онур предлага брак на Бахар, Осман иска да ожени Бахар и Мурат, иначе ще ѝ отнеме Юсуф, Джунейт дава на Хасрет 100 000 лири, за да се раздели със Седат (13-и април)

Джунейт успява да заснеме Хасрет в компанията на непознат мъж. Тя му предлага пари в замяна на бягството на Солмаз от затвора. След тези разкрития Джунейт е уверен, че ще разобличи Хасрет.

Осман нарежда на подчинените си да сплашат Онур и да го принудят да напусне града.

Зюхре се отбива в дома на Хасрет и Йълдъз и забелязва, че Фърат все още поддържа връзката си с Йълдъз.

Между Умут и Елиф се появяват проблеми, тъй като тя се чувства недооценена в шивашкото ателие на Кадер.

Онур успява да обезвреди хората на Осман. След това взема решението да признае на Бахар, че намеренията му са сериозни.

Джунейт изтегля от банката 100 000 лири и посещава Хасрет. Предлага й парите, за да се раздели със Седат. Тя приема. Джунейт подслушва разговора й с мъжа, обещал да освободи майка й замяна на солидна сума.

Йълдъз узнава, че Зюхре е дала пари на Фърат, за да се раздели с нея. Фърат заблуждава Йълдъз, че не е приел парите. Йълдъз се доверява на думите на Фърат и гони Зюхре от дома си.

Осман настоява Мурат да се ожени за Бахар. Надява се по този начин Юсуф да расте в дома му. Мурат се съгласява.

Онур завежда Бахар на мястото, където я вижда за първи път. Признава, че я обича. Предлага й брак. Бахар не отговаря на предложението му.

Осман споделя с Мурат, че е готов да отнеме детето на Бахар, ако тя откаже да се омъжи за Мурат. Зюхре узнава плановете им и не ги одобрява.

Елиф продължава да се държи дистанцирано от Махир и Кадер, тъй като смята, че ателието трябва да носи нейното име.

Джунейт прекарва нощта в апартамента на Хасрет, Осман наема хора, които да сплашат Бахар, Севги казва на Онур, че Мурат е предложил брак на Бахар, а Кадер назначава Джейлян като асистентка на Махир (16-и април)

Осман се отбива в дома на Бахар и вижда букет цветя с любовно послание от Онур. Прочита, че той е готов да я чака. Осман предлага на Бахар да се ожени за Мурат, за да я предпази от натрапници.

Осман наема хора, които да сплашат Бахар и да я принудят да приеме предложението за брак на Мурат.

Севги споделя с Онур, че Мурат е предложил брак на Бахар.

Кадер назначава Джейлян за асистентка на Махир.

Джунейт прекарва нощта при Хасрет и успява да разбере кога и къде ще предаде парите за отвличането на Солмаз от затвора. На излизане от апартамента й Пирайе го вижда. Джунейт се опитва да й обясни, че иска да разобличи Хасрет. Пирайе се съгласява да запази тайната му. Докато те разговарят, Хасрет се качва в такси. Джунейт я проследява и я заснема в компанията на престъпника.

Бахар приема да се омъжи за Мурат, Осман заплашва Онур, че ще разкрие на Бахар, че е в Анкара по негово нареждане (17-и април)

Фериде се досеща, че майка й крие нещо от нея. Започва да я разпитва и тогава Пирайе признава, че е видяла Джунейт да излиза от дома на Хасрет. Фериде не вярва на майка си, че е видяла Джунейт в дома на Хасрет. Разпитва го и той я заблуждава, че е бил при стар приятел.

Мурат усеща, че Онур обича Бахар. Започва да се противопоставя на плана на Осман да раздели Онур и Бахар. Онур споделя с Бахар за плана на Осман да й отнеме Юсуф. Бахар приема предложението за брак на Мурат.

Онур се среща с Осман, за да му съобщи, че няма да се откаже от Бахар. Осман го заплашва, че ще признае, че е именник на Зюхре и че е дошъл в Анкара по нареждане на Осман.

Онур забелязва папка с документи на името на Бахар. Решава да я открадне и така да убеди Бахар, че Осман е заплаха за нея.

Фериде приключва брака си с Джунейт, Елиф вижда Джейлян да целува Махир и казва на Кадер (18-и април)

Фериде дочува разговор между Хасрет и Джунейт. Уверява се, че майка й и е казала истината за Джунейт и Хасрет. Дори посещава дома на Хасрет и там заварва Джунейт. Тръгва си с думите, че приключва брака си с Джунейт.

Кадер разобличава кражбата на парите на фирмата от Елиф.

Елиф забелязва Джейлян да целува Махир и споделя с Кадер, но Кадер не й се доверява.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ Сага

(допълва се)

Коментари (2)

Публикувано в на 11 април 2018 г.