Прости ми еп. 753, 754, 755 от 05, 10, 11.04.2018

Бахар и Онур се целуват, Осман ги вижда. Бахар отива и се предава в полицията… (05-и април)

Онур успява да настигне Бахар, която не е на себе си.

Джейлян прави обяд за нея и Махир. Нарочно разкопчава едното си копче на ризата и го залива. Започва да му съблича ризата, за да я почисти, а Кадер влиза и ги вижда.

Онур се опитва да спре Бахар, но не успява. Тя взима едно дърво и го удря по главата, след което той губи съзнание.

Махир опитва да обясни на Кадер ситуацията, но тя не му вярва. Джейлян се радва, че двамата се карат.

Бахар си спомня моменти с Онур и се връща, за да му помогне.

Седат предизвиква Джунейт и той го набива пред Осман и останалите.

Онур се свестява и целува Бахар. Осман ги вижда. Бахар го удря. Тя тръгва с колата към полицията, а Осман и Онур я следват. Бахар влиза и се предава.

Махир се прибира пиян, а Джейлян го посреща по къса рокля.

Онур се сбогува с Бахар, Джунейт взима детето от Хасрет, Махир открива голата Джейлян в леглото си, Осман лъже Бахар, че той е убил Демир (10-и април)

Полицаите не откриват доказателства за смъртта на Демир и освобождават Бахар. В разговор насаме Осман й признава, че не тя, а той е застрелял Демир, скрит зад гърба й.

След разговора си с Бахар, Осман нарежда на Онур да напусне Анкара, тъй като задълженията му към него приключват с освобождаването на Бахар. Онур решава да се върне към истинския си живот и истинското си име.

Хасрет открива липсата на Баръш и веднага отива в имението на Козан. Там настоява детето да й бъде върнато, но Джунейт я прогонва с думите, че детето му ще живее с него и Гюнеш. Хасрет си тръгва, но на следващия ден се връща придружена от полицай. Настоява, че Джунейт е отвлякъл Баръш.

Махир открива Джейлян гола в леглото си и напуска дома, без да я събуди. Само стечението на обстоятелствата запазват тайната им от Кадер, която се отбива в дома му минути след като Джейлян става от леглото.

Джейлян не успява да настигне Махир и се обажда на Нериман за подкрепа. Нериман заблуждава Махир, че Джейлян е била припаднала на пода в апартамента му. Джейлян споделя, че планира да замине, но той се възпротивява и тя остава в дома му.

Осман се заканва да си отмъсти на Онур, Кадер се сдобива с документ, доказващ лъжата на Нериман (11-и април)

Осман открива, че Онур не го е послушал и не е напуснала Анкара. Заканва се да си отмъсти. Чрез своя приятел предава на Онур да не се доближава до Бахар.

Осман проследява Бахар и я вижда в компанията на Онур.

Кадер се сдобива с документ, с който доказва, че Нериман е отишла на контролен преглед при лекар без всякакво заболяване. Замисля се над решението си относно прибързания развод с Махир.

Зюхре забелязва близостта между Фърат и Йълдъз. Отбива се в дома му и настоява той да се раздели с дъщеря й.

Махир и Кадер се сдобряват.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ Сага

(допълва се)

Коментари (1)

Публикувано в на 4 април 2018 г.