Прости ми еп. 743, 744, 745, 746, 747 от 22, 23, 26, 27, 28.03.2018

Шахин тръгва да удря Бахар, Демир се засилва с колата, за да прегази Онур (22-и март)

Докато Демир омърсява Бахар пред роднините ѝ, тя се появява с Онур и пита Шахин какво става. Шахин тръгва да удря Бахар, но Онур му хваща ръката.

Вечерта Джейлян издебва момента и отива да Махир. Завива го и го гали.

Демир се прибира и се заклева, че Бахар и Онур ще му платят.

На следващия ден Демир чака Онур да излезе на улицата и тръгва с бясна скорост. Спира точно пред Онур.

Фърат отива да се види с Йълдъз. Отваря му Хасрет, която ги оставя да си говорят.

Онур затваря Бахар след като тя решава да спи с Демир, Фериде взима коса от Пирайе и я дава за ДНК тест, за да разбере дали е биологичната ѝ майка (23-и март)

Демир и адвокатът му посещават Бахар с документите за развода. Бахар отказва да се разведе и умолява Демир да оттегли молбата за развод. Демир се съгласява, но й поставя условието бракът им от фиктивен да стане истински.

Седат споделя с Фериде, че биологичната й майка е жива, както и че Джунейт знае коя е Гюлай.

Бахар приема предложението на Демир да консумират брака си. Споделя с Онур, а той започва да я убеждава, че се намира в опасност. Тя му показва приспивателни хапчета, които смятат да даде на Демир. Онур вижда решителността й и я затваря в отдалечена къща, за да не избяга и да отиде при Демир.

Демир получава ДНК изследванията на Онур и узнава, че той не е този, за когото се представя.

С хитрост Фериде взема коса от Пирайе и я дава за ДНК изследване.

Демир отвежда Бахар във вила и я кара насила да спи с него, хората на Демир отвличат Онур, Фериде взима адреса на Пирайе от Седат и тръгва към нея (26-и март)

Проблемите между Махир и Умут се задълбочават, след като офисът на фирмата на Махир е подпален. Единствен шанс, за да избегне несъстоятелност, е да продаде апартамента, в който живее. Кадер напомня на Махир, че той е собственост на майка му Нериман.

Осман започва да разследва Фърат и Мурат обещава да му съдейства.

Фериде споделя с Назире, че Гюлай може би е нейната изгубена майка. След това посещава Седат и от него взема адреса й в Ескишехир. Хасрет подслушва разговора им и така узнава коя в действителност е Гюлай.

Бахар успява да избяга от къщата, в която Онур я е заключил. Свързва се с Демир и му обещава да се срещнат насаме същата вечер в дома му. Онур се досеща, че Бахар е в голяма опасност. Тръгва към апартамента, но хората на Демир го обезвреждат.

Мурат прониква в дома на Фърат в негово отсъствие. Неочаквано Фърат се завръща и обезврежда Мурат.

След като взема от Седат адреса на Пирайе, Фериде се отправя към дома й, но без да предупреди съпруга си. От това се възползва Хасрет и споделя с Джунейт за разговора за Пирайе между Седат и Фериде.

Хитрата Нериман се отбива в дома на Севги и привидно припада. Шахин се обажда на Махир.

Срещата между Бахар и Демир не минава според очакванията на Бахар. Мъжът й не изпива виното, в което тя поставя медикамента. Вместо това Демир почти насила я завежда във вилата си и я заключва там. Напада я с намерението да я принуди да спази уговорката им.

Онур пребива Демир и спасява Бахар, Махир настанява Нериман в болница, Джунейт претърпява инцидент (27-и март)

Онур успява да избяга от хората на Демир и тръгва да търси Бахар. От Севги научава адреса на вилата на Демир и се досеща, че той е отвел там Бахар.

Фериде отказва да разбере защо Пирайе е изоставила децата си. Бахар успява да се отскубне от ръцете на Демир и се заключва в една от стаите на къщата. Разяреният Демир заплашва да я убие. Онур се намесва и я спасява.

Махир настанява Нериман в болница и настоява изследванията й да бъдат повторени от неговия лекар. Нериман отказва и продължава да се прави на смъртно болна. След изписването Махир я настанява в хотел. Джунейт претърпява лека катастрофа на път за дома на Пирайе.

Демир планира отмъщението и за целта се свързва с хора от подземния свят. Когато Шахин узнава за нападението на Демир над Бахар, той коренно променя отношението си към него. Планира да отмъсти за страданията на Бахар и Кемал.

Осман отвлича Демир, Фериде и Джунейт имат проблеми заради Пирайе, Махир ипотекира дома си по предложение на Нериман (28-и март)

Кадер забелязва, че Махир и Джейлян крият нещо от нея.

Шахин и Онур узнават местонахождението на Демир.

Седат се отбива при Хасрет, за да й напомни, че трябва да бъде лоялна. Докато те разговарят в спалнята й, на долния етаж семейство Козан пристига на посещение при Йълдъз. Седат изпуска броеницата си в бързината да се укрие. Осман поставя на Хасрет ултиматум, че ще й отнеме бебето, ако не спря да се среща със Седат.

Фериде и Джунейт имат проблеми, след като Фериде узнава, че той е скрил от нея коя е Гюлай.

Нериман предлага на Махир да променят документа за собственост на апартамента, за да може той да го ипотекира.

Хората на Осман откриват Демир и го отвличат.

Махир приема предложението на Нериман и заедно с Джейлян посещават адвокат, за да ипотекират дома.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ Сага

Коментари (3)

Публикувано в на 21 март 2018 г.