Прости ми еп. 729, 730, 731, 732 от 01, 02, 06, 07.03.2018

Булут води Бахар насила при сина ѝ, тя го разпознава (01-и март)

Кадер се опитва да отведе Бахар насила от къщата на Демир. Бахар ѝ обещава, че ще се събере багажа. Кадер се прибира и набира Бахар по скайп, за да се чуе с детето си.

Булут вижда къде е складът на Демир и вика полиция. Демир успява да се измъкне.

Бахар започва да си спомня моменти с детето си.

Булут отива на обяд при Демир и Бахар.

Хасрет организира детско парти за Осман.

Булут нахлува в стаята на Бахар и я изнася на ръце. Води я при детето ѝ. Тя го вижда и го нарича „сине“.

Фериде решава да продаде апартамента, в който Зюхре е настанила Хасрет, Мурат проследява Йълдъз на срещата ѝ със Седат (02-и март)

Докато Кадер отсъства от дома си далечна роднина на име Джейлян посещава Махир в дома му.

По нареждане на Осман, Мурат проследява Йълдъз до срещата й със Седат. Той забелязва Мурат и предупреждава Йълдъз, че има опасност Осман да ги разкрие.

Махир кани Джейлян да отседне в дома му, тъй като студентското общежитие, в което е настанена, още не е подготвено за новата учебна година.

Демир получава предложение да направи незаконна трансплантация на бъбрек. Той приема, тъй като е притиснат финансово.

Фериде решава да продаде апартамента, в който Зюхре е настанила Хасрет. Така се надява да я отдалечи от семейството си.

Бахар си връща паметта и се заклева на гроба на Кемал, че ще си отмъсти, Фериде проследява Йълдъз и я вижда със Седат (06-и март)

Демир прави опит да подмени резултатите от лекарството, което Севги е дала за изследване, но не успява.

Осман и Севги посещават Бахар с поредната молба да се върне при детето си, но тя отново отказва. Тогава Севги й показва какво съдържа лекарството, което Демир й дава. Привидно Бахар не им вярвай и настоява да си тръгнат. Когато те напускат дома й, тя изхвърля дозата лекарство, която трябва да изпие и отива на гроба на Кемал. Заклева се да отмъсти за смъртта му.

Седат се свързва с Йълдъз. Фериде дочува разговора им и я проследява. Вижда Седат и Йълдъз, в момент когато той й споделя, че е открил следите на Юнал. Фериде се намесва и Йълдъз си тръгва. Седат признава на Фериде, че направи всичко възможно, за да я върне при себе си.

Джейлян започва да тършува из вещите на Кадер в нейно отсъствие.

Умут заминава при Елиф.

Бахар узнава, че Демир планира да продаде колата, за да изплати част от дълговете си. Без негово знание взема ключовете и заминава извън града. Булут я забелязва и я проследява.

Бахар и Булут се съюзяват срещу Демир, става ясно, че Осман е наел Булут и той всъщност се казва Онур, отношенията между Фериде и Йълдъз се обтягат (07-и март)

Бахар инсценира катастрофа, при която колата е напълно унищожена. Умолява Булут да убеди Демир, че е било злополука, при която тя се е спасила невредима.

Джунейт узнава, че Фериде и Седат са се срещали. Когато пита съпругата си дали го е виждала, тя отрича. Джунейт й показва снимка от срещата им и излиза огорчен заради лъжата й.

Бахар и Булут се съюзяват срещу Демир. Привидно Булут продължава да поддържа действията на Демир.

Хасрет наема жена, с която те да предизвикат гнева на Джунейт. Жената изпълнява поисканото от нея и Хасрет й плаща с пари от портмонето на Зюхре. Зюхре забелязва какво се случва и узнава от непознатата за сделката й с Хасрет.

Фериде умолява Йълдъз да не се среща повече със Седат. В подкрепа на думите си й показва запис, на който ясно се чуват любовните обяснения на Седат към Фериде. Йълдъз обещава да не контактува с него. Молбата й е Фериде да не споделя с никого за случилото се.

Джунейт обвинява Фериде за срещата й със Седат. Фериде принудена да му признае, че не тя, а Йълдъз се среща със Седат. Йълдъз узнава, че Фериде не е спазила даденото обещание и отношенията им се обтягат.

Зюхре забелязва, че Осман излиза след проведен телефонен разговор. Проследява го и за нейно учудване го вижда в компанията на Булут, към когото Осман се обръща с името Онур. Осман признава, че е наел Онур, за да отмъсти за смъртта на Кемал. Демир е заплашен от запор на имуществото, след като съдия-изпълнител посещава клиниката му.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ Сага

Коментари (1)

Публикувано в на 1 март 2018 г.