Прости ми еп. 719, 720, 721, 722, 723 от 15, 16, 19, 20, 21.02.2018

Седат заключва Фериде, Джунейт оставя Солмаз в къщата и взима отпечатъците ѝ (15-и февруари)

Джунейт разбира от Мурат, че Солмаз е още в къщата. Скарва се с Осман, че я е затворил, отива и я пуска.

Кадер се разкрещява на Нериман и я пита коя е тя, за да изхвърля дрехите на бебето ѝ.

Джунейт казва, че Солмаз може да остане в къщата. Това е негов план, за да я държи по-близо и да я наблюдава. Дава ѝ чаша вода, а след това я взима, за да снеме отпечатъците. Дава я на Мурат и го праща да я занесе за изследване.

Мъжът на Гюлсюм я намира и я натиква в колата. Кемал идва по-късно, но не успява да говори с нея.

Седат заключва Фериде в друга стая. Тя започва да крещи, за да я пусне при Гюнеш. Детето се разплаква, но Седат не пуска Фериде, а го взима той.

Синът на Нериман започва да я подозира след думите на Кадер.

Фериде се предава в полицията, Солмаз е арестувана, Демир отравя Севги (16-и февруари)

Споделя с Джунейт, че Солмаз е била в колата, блъснала Ейлюл. С помощта на Назире, Фериде успява да излезе от заключената стая и се предава на полицаите.

Кемал проследява Текин и го напада. Той веднага прехвърля цялата вина за всичко върху Демир. Гюлсюм споделя с Кемал, че Демир е настоял тя да даде фалшиви показания срещу него.

Саваш арестува Солмаз, а тя обвинява Осман в заговор срещу Мурат и Рейхан. Суат признава, че и Хасрет е замесена в случилото се с Ейлюл, но липсват доказателства в подкрепа на думите му.

Ден преди развода си с Бахар, Демир се отбива в дома на Севги, под предлог, че иска да си вземе сбогом с Шахин. Успява незабелязано да подмени лекарствата на Севги с такива, които да й навредят.

Докато Кемал връзва Текин в очакване на полицаите, Демир незабелязано се промъква в къщата. Гюлсюм го забелязва.

Севги изпива едно от подменените лекарства и припада минути преди сватбата на Умут и Елиф и развода на Бахар и Демир, насрочени за един и същи ден.

Демир обезврежда Кемал и му признава, той е убиецът на Инджи.

Кемал умира, Бахар губи паметта си, Фериде лежи с месеци в затвора, Осман е застрелян, Йълдъз влиза в психиатрична клиника (19-и февруари)

Демир обезврежда Кемал и му признава, той е убиецът на Инджи. Многократно прострелва Кемал, който припада. Демир го пренася в къщата и полива пода с бензин.

Севги е закарана в болница. Юнал обикаля имението на Козан, решен да си отмъсти за Рейхан.

Седат намира доказателства, че Джунейт го е предал на полицаите.

Кязъм се досеща, че Кемал е в беда и се свързва с Бахар. В същото време Демир подпалва къщата, в която се намира изпадналият в безсъзнание Кемал.

Юнал и хората му нахлуват в имението на Козан, стреляйки напосоки. Осман е ранен и припада в двора. Ферман е прострелян пред очите на Йълдъз.

Йълдъз е настанена в психиатрична болница. Хасрет успява да избяга, Мурат също изчезва.

Фериде остава в затвора по обвинение, че е ползвала чужда самоличност.

Бахар достига до къщата, където е затворен Кемал, но не успява да му помогне. Безпомощна наблюдава как всичко изгаря. Кемал загива, а тя губи паметта си.

След като изтърпява присъдата си, Фериде се завръща при Джунейт и Гюнеш с истинското си име.

Седат намира бебе, което Хасрет да представи за дете на Джунейт, Бахар се запознава с Булут, който я спасява от няколко мъже (20-и февруари)

Севги се възстановява и се грижи за Юсуф в дома си. Умут и Елиф сключват брак. Махир заминава по работа извън града. Седат открива Хасрет.

Демир дава на Бахар медикаменти, от които тя изпада в депресия. Не иска да вижда нито детето си, нито майка си. Само за кратко възвръща спомените си, но Демир следи това да не се случва. В един такъв момент Бахар напуска къщата и тръгва да търси Кемал. Така се запознава с Булут – роднина на първата съпруга на Демир.

Умут обвинява Демир в отвличане на Бахар от клиниката, в която са я настанили.

Седат намира бебе, което Хасрет да представи за дете на Джунейт.

Булут вижда, че Демир дава хапчета на Бахар и взима едно, за да го изследва. Оказва се, че детето, което Хасрет представя за син на Джунейт, е на Йълдъз и Ферман (21-и февруари)

Седат намира бебе, което Хасрет да представи за дете на Джунейт. В деня, когато Фериде е освободена от затвора, Хасрет представя малкия Осман в имението „Козан“.

Седат признава на Хасрет, че бебето е детето на Йълдъз и Ферман, Йълдъз е била заблудена, че то е починало при стрелбата на Юнал.

Булут печели доверието на Демир и така забелязва, че той дава на Бахар медикамент, който променя поведението й.

Хасрет представя малкия Осман, но Фериде се досеща, че това не е нейно дете, но няма доказателства, за да подкрепи съмненията си. Самата Хасрет настоява да бъдат направени ДНК тестове на детето, за да се докаже, че Джунейт е негов баща.

Осман разговаря с Шахин и настоява да му каже къде е Бахар. Шахин го заблуждава, че е при роднини.

Булут открадва едно от хапчетата на Бахар, за да го даде за изследване и така да разбере състава му.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ Сага

Коментари (1)

Публикувано в на 15 февруари 2018 г.