Прости ми еп. 709, 710, 711, 712, 713 от 01, 02, 05, 06, 07.02.2018

Ейлюл е отвлечена и пребита, а Кемал пристига в къщата на Фарук (01-ви февруари)

Лекарят съобщава на Осман, че Рейхан е починала. Осман казва на Мурат, че любимата му се е споминала. Мурат се разплаква.

Кемал узнава местонахождението на Фарук и се отправя натам. Бахар остава сама с детето.

Ейлюл и Левент са навън сред природата. Левент е повален и пада в безсъзнание.

Колата на Кемал се поврежда. Джунейт и Фериде пък пукат гума. Фериде тича, за спаси живота на Ейлюл. Злосторникът, ударил Левент, напада Ейлюл. Тя му се изплюва в лицето. Той ѝ удря шамар и тя изпада в безсъзнание.

Мурат нахлува при Рейхан. Иска да я види. Докторът се съгласява.

Фериде свестява Левент и тръгват да търсят Ейлюл.

Ейлюл взима един камък и удря нападателя си. Пада от инвалидната количка. Точно когато той взима камък, за да я убие, Джунейт се намесва и го удря.

Кемал пристига в къщата на Фарук, но него го няма. Отваря жена му.

Демир убива Фарук и натопява Кемал, Ахмет претърпява катастрофа (02-и февруари)

Фарук отива на указаното от Демир отдалечено място. Там след кратка схватка Демир го застрелва в присъствието на Текин. Минути след това Кемал нахлува в къщата, но Демир успява да го обезвреди. От телефона му пише съобщение на Бахар, че няма да се прибере същата вечер. Така се надява да спечели време, в който Бахар ще мисли, че с Кемал всичко е наред. Текин и Демир напускат местопрестъплението, Демир оставя пистолета в ръката на припадналия Кемал.

В опит да избяга, Ахмет претърпява катастрофа. Джунейт го отвежда в близката болница. Солмаз узнава за инцидента и се отправя към болничното заведение. Суат също отива там. Солмаз подслушва разговор, в който Ахмет споделя с брат си, че ще свидетелства в полицията срещу Солмаз и Хасрет.

Кемал успява да избяга и да се скрие от полицията, Солмаз планира убийството на Ахмет (05-и февруари)

Кемал се свестява и с последни сили успява да напусне мястото. Демир открива, че Кемал е избягал и започва да го издирва.

В деня на погребението на Рейхан, Мурат моли Седат да му разкрие къде се укрива раненият Юнал.

Солмаз планира убийството на Ахмет. Кемал успява да се добере до дома си и там разказва за случилото се на Бахар и Осман. Минути след това полицията посещава дома му, но той се скрива по настояване на Осман.

След като Седат се уверява, че Фериде не е съобщила на полицаите това, което й е наредил, той я отвежда на отдалечено място. Признава й, че е бил влюбен в нея, но в бъдеще ще се държи сурово с нея и близките й.

Преоблечена като медицинска сестра, Солмаз прониква в стаята на Ахмет и успява да му постави медикамент, който да влоши здравословното му състояние.

Осман урежда Бахар и Кемал да бъдат записани като гости на хотел. Успява да убеди собственика му да свидетелства, че те са били там по време на убийството на Фарук.

Ахмет издава Солмаз на Джунейт, а Нериман се сдобива с билка, която ще предизвика спонтанен аборт на Кадер (06-и февруари)

Осман урежда Бахар и Кемал да бъдат записани като гости на хотел. Успява да убеди собственика му да свидетелства, че те са били там по време на убийството на Фарук.

Нериман се сдобива с билка, която ще предизвика спонтанен аборт на Кадер.

Миг преди да припадне, Ахмет успява да прошепне на Джунейт името на Солмаз.

Джунейт узнава, че Ахмет е изгубил живота си. Това е облекчение за Солмаз, тъй като Джунейт настоява да му каже истината.

Ейлюл признава на Левент, че има чувства към него.

Кадер губи бебето, полицията нахлува в дома на Бахар и Кемал (07-и февруари)

Бахар и Кемал се срещат със съпругата на Фарук, но тя е уплашена и смята Кемал за убиеца на Фарук.

Мурат и Ферман нахлуват в къщата, където се крие Юнал.

Ейлюл признава на Левент, че има чувства към него. Азиз разпитва младежа. Левент му споделя за връзката си с Ейлюл. Азиз дава съгласието си, дори настоява да започнат подготовка за сватба.

Демир узнава, че документите за престоя на Бахар и Кемал в хотела са фалшиви. Решава да докаже, Кемал е бил на местопрестъплението. Притиска един от служителите на хотела да признае, че не е виждал Кемал.

Въпреки че Ахмет е починал, Джунейт е решен да разбере защо той е прошепнал името на Солмаз минути преди смъртта си.

Юнал се скрива в една от стаите. Нериман приготвя билката за Кадер. Осман узнава, че един от служителите в хотела е свидетелствал в полицията, че Кемал и Бахар не са били гости на хотела. Полицаите нахлуват и започват да претърсват дома на Бахар и Кемал. Организират мащабно издирване.

Мурат и Ферман напускат дома на Юнал, като му оставят заплашително съобщение.

Кадер изпива отварата. Малко след това получава силни болки.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ Сага

(информацията се допълва)

Коментари (1)

Публикувано в на 1 февруари 2018 г.