Прости ми еп. 694, 695, 696, 697, 698 от 11, 12, 15, 16, 17.01.2018

Седат прави опити да консумира брака с Фериде, но тя се държи с него студено и резервирано. Чичек е обявена за полицейско издирване.

Текин се досеща, че Бахар и Кемал може да се свържат със съпругата на Фарук, и я посещава в болницата. Дава й пари, за да не е зависима от Бахар и Кемал.

След разказа на Рейхан, Йълдъз за малко не губи бебето. По нареждане на комисар Саваш на Ейлюл са направени редица изследвания, които доказват, че е била отровена. Лейля започва да смята Фериде за своя биологична майка.

Левент съветва Азиз да разкаже на детето за смъртта на майка му. Кемал се среща с Фарук, който признава, че Текин му е платил, за да поеме вината на Демир.

Джунейт и Мурат узнават, че Чичек има близък приятел и решават да го проследят с надеждата тя да се срещне с него. Планът им успява. Забелязват Чичек в компанията му.

Азиз разказва на Лейля за случилото се с майка й. Момичето бяга от дома му, но Седат я открива и я връща при роднините й.

В деня, когато Фарук трябва да обвини Демир в убийството на Инджи, Демир урежда той да бъде ранен в ареста. Текин започва да изнудва Демир за пари, с които да напусне Турция. Отначало Демир се съгласява, но после променя мнението си, когато узнава, че Фарук е оцелял от нападението, което той е уредил.

Джунейт и Мурат залавят Чичек и тя признава, че Ахмет е главният виновник за случилото се с Ейлюл. Джунейт обещава,че ще се погрижи за семейството й в замяна на показанията й срещу Ахмет.

Бахар и Кемал придружават съпругата на Фарук при посещението при съпруга й. Демир съзира възможност да убие Фарук.

Умут и Елиф решават да отпразнуват връзката си и молят Шахин да им помогне. Шахин прави резервация в ресторанта на свой приятел. Хасрет и Солмаз узнават, че има опасност да бъдат разкрити. Солмаз се свързва с бащата на изгубеното си бебе Абдулкадир.

Демир нарежда на Текин да се преоблече като лекар, за да получи достъп до ранения Фарук. Мурат и Рейхан се срещат и разговарят за случилото се между тях. Юнал ги вижда и прогонва Мурат. Текин прониква в стаята на Фарук, но за негова изненада раненият е изчезнал. Докато се готви да се измъкне, забелязва Кемал. Заключва се в стаята на Фарук. Това осигурява на Фарук ценно време и той успява да стигне до дома си.

Джунейт придружава Ферман до дома на Султан. Там се запознава с Абдулкадир и прави връзката между него и мъжа, който се е опитал да наеме Левент, за да го лиши от възможността да поеме случая на Ейлюл.

Съпругата на Фарук споделя с Бахар, че заминава. Демир се досеща, че Фарук ще напусне Анкара и тръгва петите му. Фарук, Гюлсюм и дъщеря им Айча успяват да избягат.

Севги забелязва близост между Умут и Елиф. Султан отказва на Ферман да се извини на Йълдъз. Джунейт посещава дома на Абдулкадир и узнава, че той е далечен роднина на Солмаз.

Бахар приема предложението на Кемал да заминат извън Анкара, докато разводът й влезе в сила.

След като се завръща в Анкара, Джунейт разпитва Солмаз защо се е опитала да попречи на лечението на Ейлюл.

Умут и Елиф признават пред Севги и Шахин, че са се сгодили. По нареждане на Демирq Текин започва да изнудва Фарук, за да го убие.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ сага

Коментари (1)

Публикувано в на 12 януари 2018 г.