Прости ми еп. 689, 690, 691, 692, 693 от 04, 05, 08, 09, 10.01.2018

Джунейт и Фериде споделят с полицаите, че открили сервиза, в който Ахмет е поправил колата си след нанесения на Ейлюл удар.

Полицаите започват разследване на Демир, но не намират доказателства, които да го свързват с убийството на Инджи. Кемал моли баща си да му съдейства, за да открие мъжа, на чието име е регистрирано оръжието на Демир. Шахин продължава да защитава Демир и това е проблем за Бахар. Отношенията им се обтягат.

Фериде узнава, че сестрата на Левент е претърпяла катастрофа и сив автомобил е напуснал местопроизшествието. Тя се съмнява, че някой се опитва да отдалечи лечителя от Ейлюл и така да попречи за оздравяването й.

Елиф започва работа в дома на Бедри, но поведението му я поставя в опасност. Той непрекъснато търси близост с нея. Тя осъзнава, че твърденията на Умут за Бедри са били основателни. Бедри напада Елиф, но Умут й оказва подкрепа и отново я подслонява в дома си. Ахмет има информация, че Джунейт знае за пътуването му до Истанбул, и търси доказателства, които да представи пред разследващите. Нарежда на Солмаз да унищожи всички документи и касови бележки. Фериде и Джунейт успяват да проникнат в дома му, докато тя е там. Солмаз се заключва в една от стаите и изпада в безизходица.

Кемал успява да открие Фарук – мъжа, на когото е регистрирано оръжието. Мурат настоява Рейхан да напусне дома на Юнал и да се върне при него. За да го защити от хората на Юнал, Рейхан му споделя, че е годеница на Юнал. Умут признава на Елиф, че има чувства към нея. Тя е смутена. Умът погрешно тълкува мълчанието й. Полицията арестува Фарук. Той с показанията си оневинява Демир. Демир е освободен и предава на Текин обещаната сума пари.

Фериде и Джунейт се опитват да разбият вратата на стаята, където се заключила Солмаз. В паниката си тя скача от прозореца и пада на земята, обляна в кръв. Фериде намира на пода касова бележка от магазин в Истанбул. Демир смята да попречи на Бахар да се разведе с него. Купувам медикамент и възнамерява да я упои. Бахар го посещава във вилата му и той очаква удобен момент, за да постави медикамента в чашата й.

Зюхре придружава Солмаз в спешното отделение на болница. Докато Хасрет търси кръводарител, Солмаз губи бебето си и Зюхре узнава за бременността й. Умут отказва да разговаря с Елиф. Тя му пише писмо, в което разкрива чувствата си. Суат се среща с Чичек, гледачката на Ейлюл. Предава й медикамента, който Ахмет е приготвил, за да убие Ейлюл. Първоначално Чичек отказва, но Ахмет я заплашва и тя се съгласява да отрови и Ейлюл.

Кемал посещава вилата на Демир и успява да попречи на Бахар да изпие приспивателното. Чичек сипва в чашата на Ейлюл отровата от Ахмет, но в последния момент променя намерението си и излива течността в мивката. Обажда се на Ахмет и му признава, че няма да убие Ейлюл. Хасрет узнава, че майка й е загубила бебето. Солмаз заблуждава Зюхре, че е била изнасилена. Това променя отношението на Зюхре към нея.

Ахмет нахълтва в дома на Ейлюл и й поставя инжекция. Йълдъз свързва Ерол с Мурат, за да съдейства на братовчед си да открие Рейхан. Умут приема работа извън града, но оставя на Елиф писмо, в което отново й признава чувствата си.

Чичек настоява да се обадят на Бърза помощ, за да спасят Ейлюл, но Ахмет я възпира. Чичек припада. Джунейт и Фериде влизат в дома на Азиз и откриват агонизиращата Ейлюл. Чичек се свестява, но не издава Ахмет. Йълдъз плаща на Ерол, за да я заведе при Рейхан. Джунейт отвежда Ейлюл в спешното отделение. Фериде е уверена, че Чичек е навредила на сестра й. Докато са в болницата Ахмет почиства всички пръстови отпечатъци от дома на Азиз.

Елиф признава на Умут, че е влюбена в него. Ахмет е в дома на Ейлюл, Азиз се връща и го напада. След като го разпознава, се уверява, че именно Ахмет е главният виновник за всички нещастия, струпали се над Фериде и Ейлюл. Рейхан признава на Йълдъз за плана на Султан – да забременее от Ферман.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ сага

Коментари (0)

Публикувано в на 4 януари 2018 г.