Прости ми еп. 685, 686, 687, 688, 689 от 28, 29.12.2017 и 02, 03, 04.01.2018

Бахар проследява Демир и го вижда как скрива оръжието, с което е убил Инджи. Тръгва след него и го забелязва да хвърля пистолета в езеро в парка. Кемал пристига и прави опит сам да намери пистолета. Джунейт узнава, че Солмаз е отседнала в дома на Азиз. Това никак не му харесва и настоява Хасрет да върне майка си в дома на Козан. Солмаз споделя с дъщеря си, че планира да убие Ейлюл и затова се налага да спечели доверието на Азиз.

Ерол се среща с Юнал и го заблуждава, че не е имал намерение да му подава Рейхан, а само да я запознае с него. Фериде признавана на Назире, че бракът й със Седат е фиктивен. Споделя за чувствата му към нея, както и за намеренията си да си тръгне в скоро време. Елиф решава да напусне дома на Умут, за да не поставя в опасност Севги и Шахин заради неизплатения си дълг. Кемал не успява да открие хвърления в езерото пистолет и подава сигнал в полицията. Полицаите изваждат оръжието, но за изненада на всички то е регистрирано не на името на Демир, а на непознат мъж.

Кадер поставя в питието на Махир медикамент и се надява да забременее, след като мъжът й изпие лекарството. Нериман я забелязва и я разобличава. Махир е разгневен. В разговор с Юнал, Ерол го заблуждава, че Мурат смята да навреди на Рейхан. Опитва се и да настрои членовете на семейство Козан един срещу друг, но не успява. Мурат отвежда Ерол на отдалечено място и го заплашва. Тогава Ерол с привидно нежелание му споделя за плана на Султан Рейхан да роди от Ферман.

Умут усеща липсата на Елиф и започва да я търси. Елиф си намира работа, както и място, където да отседне. Азиз се обажда на болногледачка, чийто телефонен номер му е подхвърлила Солмаз, за да си обезпечи убийството на Ейлюл. Между Бахар и Шахин избухва кавга, тъй като Шахин не одобрява плана й да се разведе с Демир. От създалото се семейно напрежение се възползва Нериман, която започва да търси близост с Шахин. Заговорничи и срещу Кадер, за да я раздели от съпруга й.

Бахар и Кемал се запознават с Ебру, жената, която чува изстрела, който отнема живота на Инджи. Те са убедени, че тя има информация, но се страхува да я сподели. Зюхре узнава, че Осман е отговорен за изчезването на Рейхан. Разбира и за плановете на Султан, заради който е изпратила момичето при Ферман.

Шахин се досеща, че Кадер има проблеми със съпруга си на среща с Махир. След разговора им Махир прощава на Кадер. Ебру се престрашава да говори с Кемал и Бахар за видяното в деня на убийството. Споделя им за колата, която се е отдалечила веднага след изстрела.

Умут прочита дневника на Елиф и така узнава, че чувствата му са споделени. Севги настоява Умут да намери Елиф и да я върне в дома им. Демир открива, че е изпуснал своя лична вещ в близост до гроба на Инджи. Посещава мястото и успява да прибере уликата. Мурат настоява Осман да му сподели истината за Рейхан. Осман продължава да отрича да е знаел за плана на Султан.

Гюнеш получава пристъп на алергия и Седат я отвежда в болница. Фериде и Джунейт погрешно смятат, че той я е отвлякъл. Бахар и Кемал се срещат с мъж, който им показва къде се намира имотът на първата съпруга на Демир. Това е нивата, в която след убийството Демир и Текин заравят тялото на Инджи.

Ейлюл успява да прошепне името на Солмаз. Гледачката й Чичек веднага споделя с Хасрет и Солмаз. Състудентка на дъщерята на Азиз се запознава с Джунейт. Споделя пред него и Азиз, че Дениз е била в Анкара по време на пожара с намерението да отмъсти на Фериде и Ейлюл.

Мурат разпитва Хасрет дали знае за плановете на Султан относно Рейхан. Когато получава положителен отговор, отива да поиска сметка от Рейхан. Юнал предлага брак на Рейхан.

Бахар и Кемал решават да докажат, че нивата, където е гробът на Инджи, е собственост на първата съпруга на Демир. Кемал прониква в дома му в негово отсъствие и намира документа за собственост. Веднага подава сигнал в полицията.

Еда, състудентка на Дениз, разкрива пред Азиз и Джунейт, че Дениз е имала финансови проблеми в които се е надявала да уреди чрез убийството на Фериде и Ейлюл. Споделя им за цвета на колата й. Джунейт веднага се досеща за колата, забелязана от Ейлюл в деня на палежа.

Демир се досеща, че нотариалният акт за собствеността му е в ръцете на Кемал. Преценява, че скоро ще бъде разкрит. Рейхан признава на Мурат, че е дошла в Анкара, за да роди дете от Ферман. Полицията ексхумират тялото на Инджи, Кемал го разпознава и Демир е арестуван.

Джунейт и Фериде откриват автосервиза, в който Ахмет е заличила следите по колата си след удара на Ейлюл.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ сага

Коментари (1)

Публикувано в на 28 декември 2017 г.