Прости ми еп. 663, 664, 665, 666, 667 от 23, 24, 27, 28, 29.11.2017

Кемал забелязва разлика в кръвните изследвания на Ада при раждането й и тези от последния й престой в болницата. Отива в родилното отделение за потвърждение на резултатите. След като те отново са различни, Кемал се досеща, че бебето е било подменено. Инджи прави неуспешен опит да избяга от дома на Текин.

Фериде и Джунейт намират Суат и Азиз в момент, когато Азиз е насочил заредено оръжие към Суат. Фериде успява да разубеди баща си и така спасява живота на Суат. Ейлюл е подложена на животоспасяваща операция и Седат дарява кръв. Ерол възнамерява да спечели пари от Рейхан. Заснема я, за да разпространи снимката й сред подземния свят. Ферман прави опити да се свърже с него, но Ерол не отговаря на обажданията му. Той му изпраща съобщение, в което го заплашва. Досеща се, че намеренията на Ерол са да навреди на Рейхан, но отново не споделя с Мурат истината за нейното изчезване.

С хитрост Инджи успява да се свърже с Кемал от телефона на Текин и го моли за помощ. След кръвопреливането и направената операция животът на Ейлюл е спасен, но тя остава парализирана.

Текин решава, че Кемал няма да плати откуп за Инджи, и се обажда на Демир. Бахар успява да науча адреса на Текин от записките на Демир. Опитва се да се свърже с Кемал, но след като не успява, се отправя сама към мястото. Нериман залепва бележка на входната врата на Махир. Съобщава за убийството, извършено от Кадер. Кадер я вижда. Нериман я заблуждава, че вероятно някои от съседите знае тайната й. Притеснен за Кадер, Махир купува ново жилище, където се нанасят заедно с Нериман.

Фериде моли Седат да накаже виновниците за състоянието на Ейлюл. Джунейт успява да открие телефонния номер на Ахмет. Инджи обезврежда Текин и напуска къщата. Демир се появява на адреса и Текин го заблуждава, че Инджи заключена в съседната стая. Демир се доверява и Текин го заключва в една от стаите на къщата. Взима приготвените за откупа пари. Кемал и Умут пристигат в къщата в момент, когато Текин се опитва да избяга. Обезвреждат го и викат полицаите. Пред тях Текин потвърждава, че Инджи е жива. Демир е свободен, но Кемал обещава да разбере защо го е намерил на адреса.

Махир решава да запише новия апартамент на името на Кадер. Нериман узнава плановете му и поставя в чашата на Кадер медикамент. Кадер се разболява и не успява да подпише нотариалния акт. Махир записва Нериман като собственик на имота.

Седат открива Ахмет преди Джунейт. Отвежда при него Фериде и й дава възможност да го застреля, за да отмъсти за сестра си. Джунейт успява да й какво пречи и предава Ахмет на полицаите. Кемал разпитва Инджи за плановете на Демир. Тя нито отрича, нито потвърждава предположенията на Кемал. Кадер усеща, че Нериман е замислила да я раздели от Махир. Когато признава на Махир някои свои подозрения, той заема страната на майка си. Кемал споделя с Инджи, че Демир е подменил Ада още в родилното отделение. За да потвърди думите си, завежда Инджи на ДНК тест. Тестът доказва думите на Кемал, Инджи решава да му съдейства.

Есма се среща с Демир и настоява да получи още пари в замяна на мълчанието си за подмяната. Кемал настанява Инджи и бебето в дома на баща си. Хасрет започва да се сближава с Инджи, надявайки се да спечели позиции пред Осман.

Кемал и Бахар разкриват следите на семейството, което е взело биологичната дъщеря на Инджи и Кемал. Срещат се с тях и узнават, че бебето е починало скоро след раждането си. За Кемал това е тежка новина и той не прикрива мъката си. Осман и Зюхре настаняват в дома си лечител, надявайки се той да помогне на Ейлюл да се изправи на крака. Семейство Козан скрива от Инджи какво се е случило с биологичната й дъщеря.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ сага

Коментари (0)

Публикувано в на 24 ноември 2017 г.