Прости ми еп. 658, 659, 660, 661, 662 от 16, 17, 20, 21, 22.11.2017

Ейлюл успява да заснеме Солмаз, Ахмет и Суат, докато Солмаз предава последната си гривна на Ахмет. Солмаз забелязва Ейлюл и тримата престъпници се скриват от нея. Ейлюл тръгва по следите им. Ахмет сваля номера на колата си и издебва Ейлюл. Блъска я с колата си и напуска местопрестъплението.

Мурат обвинява Осман, че е изгонил Рейхан. Споделя с него, че отива при Султан, за да разбере истината.

Кемал и Бахар решават да открият Инджи и след това отново да сключат брак и да заживеят като семейство. Кемал обзавежда дома им със същите мебели, които са ползвали преди развода си.

Ейлюл е откарана в спешното отделение на близка болница, но тъй като документите й за самоличност липсват, никой от близките й не знае за катастрофата. Фериде моли Седат да я намери. Джунейт споделя, че Ейлюл е последвала Суат и Ахмет. Хасрет подслушва разговора им и така разбира, че Джунейт и Фериде са се доближили до истината за Ахмет.

Кемал узнава последния адрес, на който е била Инджи. Демир подслушва разговор и се отправя към мястото. Кемал и Бахар не откриват Инджи, но Кемал забелязва играчката на дъщеря си и така се убеждава, че Инджи е жива.

Седат узнава, че Ейлюл е в болница. Отвежда Фериде и Азиз при нея.

Кемал разговаря със съседката на Инджи и тя потвърждава, че е виждала Инджи жива и здрава.

Ада се разболява и въпреки забраната на Текин да напуска къщата, Инджи прави опит да отиде на лекар. Текин я залавя.

В спешното отделение, в което е настанена Ейлюл, комисар Саваш предава личните й вещи на Фериде. Тя вижда разобличаващи те снимки на Солмаз, Ахмет и Суат. Обвинява Джунейт, че е изложил на опасност сестра й. Хасрет подслушва разговора им и узнава за снимките.

Кемал завежда полицаите при съседката на Инджи, надявайки се да потвърди, че я е виждала. За негова изненада тя отрича. Кемал не знае, че Демир я е подкупил, за да промени показанията си.

Текин се свързва с Кемал и му съобщава, че знае къде са Инджи и дъщеря му.

Джунейт и Фериде откриват запис на охранителна камера, на който се вижда, че колата блъснала Ейлюл, е без номер. Джунейт се уверява, че катастрофата е опит за убийство. Ейлюл започва да се възстановява. Уплашена, Хасрет замисля план да я убие. Ахмет обещава да й съдейства.

Ерол се среща с Ферман и настоява да получи пари, за да запази в тайна, че знае местонахождението на Рейхан.

Текин урежда с Кемал предаването на Инджи и Ада. Заблуждава Инджи, че отиват да вземат международните паспорти от фалшификаторите. Докато пътуват към уреченото място, Ада вдига висока температура.

Нериман прогонва домашната помощница на Кадер. Кадер е принудена сама да почиства дома. Нериман сипва в препарата за почистване белина, тъй като знае, че Кадер има алергия. Кадер припада в банята, а Нериман не предприема действия, за да й помогне.

Инджи принуждава Текин да заведе Ада в болница. Проваля се срещата му с Кемал. Докато Бахар и Кемал се чудят как ще открият Инджи, Кемал получава обаждане от близък на Осман лекар. Той споделя, че Инджи и детето са в отделението, където работи. Инджи успява да се скрие, но за нейно съжаление Кемал открива Ада. Инджи узнава, че Текин е иска откуп за нея и детето.

Ахмет и Хасрет решават да убият Ейлюл. Ахмет снабдява Хасрет с медикамент, който да инжектира на Ейлюл. Хасрет се преоблича като медицинска сестра и така получават достъп до стаята на Ейлюл. Не успява да й постави медикамента, но я задушава с възглавница. Напуска болницата, вярвайки, че е убила Ейлюл. Джунейт се опитват да реанимира Ейлюл, но състоянието й остава критично.

Нериман узнава, че Кадер е била осъдена за убийство. Кемал настанява Ада в дома на Козан. Азиз установява, че Суат е близък на Ахмет. Взима пистолета на Седат и се отбива в офиса на Суат. С измама го завежда в отдалечена къща, където насочва към него заредено оръжие.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ сага

Коментари (0)

Публикувано в на 18 ноември 2017 г.