Прости ми еп. 587, 588, 589, 590, 591 от 07, 08, 09, 10, 11.08.2017

Хасрет продължава да преследва Джунейт. Поставя се в мнима опасност. Джунейт й наема апартамент.

Рейхан не иска да разваля брака на Ферман и успява да избяга от имението на Козан. Мурат я вижда в момента, когато кола лети срещу нея и заплашва да я бутне.

Състоянието на Инджи се влошава, но сватбата й с Кемал не се отлага. Бахар наблюдава церемонията.

Солмаз се заклева, че ще направи всичко по силите си, за да отстрани Фериде и Хасрет да заеме нейното място.

Кемал разследва работата на Демир. Открива, че той е извършил операция, при която пациентката му е починала. Успява са нахлуе в болницата и отвлича Бахар. Йълдъз споделя с Зюхре, че Джунейт е наел квартира за Хасрет. Фериде разбира и се натъжава. С хитрост Рейхан успява да се измъкне от имението, но Султан я разкрива и й напомня за семейния дълг. Отново настоява да забременее от Ферман.

След разговор Кемал отвежда Бахар обратно в болницата, за да й бъде направена операцията. Семейство Козан искат от Джунейт да изгони Хасрет. Ейлюл я кани в дома си.

Мурат и Рейхан изпитват чувства един към друг. Джунейт се вижда с Хасрвт и настоява тя да не го търси повече.

ООперацията на Бахар преминава успешно.

Кемал я ппосещава, но тя е преместена в клиниката на Демир. Холдингът на Козан успява да възстанови част от авоарите и това, заедно с успешната операция на Бахар, е повод за семеен празник. Джунейт обвинява майка си, че е изгонила Хасрет.

Кемал решава да приеме работно предложение от клиниката на Демир, за да е по – близо до Бахар. Когато Демир го вижда, отказва да подпише договора му и го гони от клиниката. Фериде се среща с лекаря, който я лекува й разбира, че сърцето й е сериозно увредено и не й остава много живот.

Бахар прави усилие да се раздвижи.

Кадер се среща с нейн колега от университета – Махир.

Тя е изненадана ,че той е незрящ.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Прости ми/Beni Affet/

Коментари (0)

Публикувано в на 8 август 2017 г.