Прости ми еп. 472, 473, 474, 475, 476 от 20, 21, 22, 23, 24.02.2017

Братята Козан от Прости ми изживяват ужасяващи проблеми, заради жените си.

Инджи има намерение да разкрие тайната на Кемал пред Бахар. Джесур й разказва за баща й и обещава да раздели семейството. Инджи обещава да изчака, за да получи мъжа, в когото е влюбена.

Осман започва да се страхува от Азис. Бащата на Фериде разкрива съмненията си пред комисар Саваш. Той обаче не знае, че има опасен враг – втората му съпруга Найлян, която крои заговор срещу децата му.

Джунейт намира един от похитителите на жена си. Принуждава го да му покаже мястото, където я държат. Умут прави така, че Кадер да не вземе диплома. Саит обаче я спасява. Урежда й извънреден изпит, за да завърши образованието си.

Джунейт намира жена си припаднала. Приемат я в болница. Тунч отива да я види и присъства на обвиненията, които си разменят брат му и Азис. Разбира кой е таткото на Фериде.

Азис се убеждава, че старият му враг има пръст в отвличането на дъщеря му. Кадер се съмнява, че е бременна. Лейля й помага да си вземе тест.

Джесур се обажда на Бахар. Кани я да се видят на същото място, където ще се срещнат Кемал и Инджи. Става така, че Умут и майка му виждат зетя в прегръдките на друга. Братът на Бахар иска обяснение. Кемал признава тайната, която пази.

Джесур не се отказва. Още в следващия епизод на Прости ми организира фалшиво самоубийство на Инджи. Уплашеният Кемал отива да я спаси. Джесур праща Бахар в хотела, където са двамата. Младата жена вижда съперницата си в прегръдките на мъжа си.

Фериде се излекува физически, но получава пристъпи на паника от стрес. Азис я прибира у дома, за да й помогне.

Полицията арестува Осман. Козан потвърждава, че познава похитителя на Фериде, но не е поръчвал да я отвлекат. Найлян нахлува в новия дом на Азис. Иска да знае коя е Фериде. Той й разказва за дъщерите си. Найлян по-късна звъни на непознат. Пита го защо Фериде още е жива.

Джунейт е открил диамантено колие на мястото, където са задържали жена му. Кемал се опитва да настигне жена си. Бахар плаче, но го гони от семейния му дом.

Единствената добра новина в Прости ми е, че Кадер не е бременна. Това обаче е повод на Севги да страда – разбира, че дъщеря й има скандален личен живот.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ сага

Коментари (0)

Публикувано в на 17 февруари 2017 г.