Прости ми еп. 467, 468, 469, 470, 471 от 13, 14, 15, 16, 17.02.2017 с онлайн видео и снимки

Прости ми еп. 467, 468, 469, 470, 471 от 13, 14, 15, 16, 17.02.2017

В следващите епизоди на Прости ми щастието на братята Козан се оказва твърде крехко.

Решението на Тунч да продаде контролния си пакет акции го вкарват в скандал с Осман. Старецът го обвинява, че заговорничи с Ейлюл и той не може да го разубеди.

Азис разказва на дъщеря си, че се е оженил отново, защото е бил несправедлив към майка й. Обвинявал я в изневяра. Странникът потвърждава разказа на Зухре. Фериде решава да му даде шанс и е съгласна на ДНК-тест, която да докаже връзката им.

Лейля успява да запише признанията на Саид, но той успява да я надхитри отново. В следващите епизоди на Прости ми успява да открие доказателството срещу него. Умут заключва сестра си, но тя бяга от дома им.

Азис купува дома на Шахин, за да живее с децата си. Фериде и Джунейт се сдобряват. Инджи Аслъ преследва Кемал, който не е разказал на Бахар за връзката им. Съперниците за сърцето му се срещат случайно. Инджи разказва за любимия си, но и разбира кой е нейният Дениз и че има семейство.

Фериде и Джунейт бягат за кратка ваканция от столицата. Там обаче блондинката е нападната от непознати и похитена. Кадер се прибира у дома по настояване на любовника и сестра си.

Джунейт отива в затвора да научи къде е жена му. Ейлюл доказва невинността си и изпада в отчаяние. Кемал се среща с Инджи. Той настоява да се разделят, без да й каже, че отново се е събрал с близките си. Тя се съгласява, но крои планове за да го спечели отново.

Азис разбира за отвличането в следващите епизоди на Прости ми. Отива в дома на Козан и вдига скандал. Заплашва главата на семейството. Осман разбира, че е време да плати за миналото.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ сага

Коментари (0)

Публикувано в на 9 февруари 2017 г.