Променят Фен ТВ по случай 10 години ефир с онлайн видео и снимки

Променят Фен ТВ по случай 10 години ефир

ФЕН ТВ – 10 години твоята музика

Телевизионните зрители ще гледат хитовете през годините цял месец

На 12 ноември 2013 г. музикалната медия ФЕН ТВ навършва 10 години от старта на своето излъчване.

Телевизията е модерна и бързо развиваща се, винаги подкрепя българската музика, обединява различни музикални жанрове и промотира нови и вече утвърдени имена от българската сцена. През годините мотото на ФЕН ТВ се е променяло, но винаги е било съобразено с желанията на целевата аудитория – българите на възраст между 18 и 35 години. В момента „Твоята музика“ най-ясно и точно покрива очакванията на публиката относно телевизията.

Зрителският интерес към ФЕН ТВ през годините става все по-голям. Всекидневно от ефира на телевизията аудиторията се запознава с най-новите заглавия в поп-фолка, фолклора, българския поп, балканското етно и най-големите световни хитове. Тази музикална селекция прави телевизията уникална в родния ефир и именно затова е предпочитана от изпълнители от всички стилове за представяне на новите им парчета.

За 10 години ФЕН ТВ успешно работи над разнообразни предавания съобразени с вкуса на отделни сегменти от целевата си аудитория – „Отблизо“, неговия наследник „Зад кулисите“, „Фен зона“, „Star Zone“, „Нарисувай се…“, „Ретро парти“, „Багрите на България“, „Фен хит микс“, „Караоке тайм“, „Динамит“, „BG Time“ и др.

ФЕН ТВ инициира, подпомага и излъчва множество концерти, промоции, турнета и фестивали, и е предпочитан партньор за медийно сътрудничество. От началото на 2013 г. музикалният канал вече се излъчва в HD-качество.

Днес, 12 ноември 2013 г. в 19:00 ч. ФЕН ТВ отново ще промени облика си. Тогава започва и специалната музикална селекция „ФЕН ТВ – 10 години хитове“. Тя ще се излъчва всяка вечер от 19:00 ч. с повторение в полунощ в продължение на месец. Рубриката връща лентата назад и ще представя последователно по един хит от всяка година ефир на телевизията.

В празничния месец на ФЕН ТВ предаването „Зад кулисите“ ще бъде посветено на юбилея на телевизията. Тази седмица гости на Лили Господинова ще бъдат Теодора, Джина Стоева, Ивена и Ива Давидова. Популярните артист-изпълнители откровено ще споделят своите впечатления от телевизията, ще си поговорят за различните събития, които ФЕН ТВ е провела, и наред с това ще се върнат към любопитни спомени и случки. „Зад кулисите“ ще се излъчва в събота от 13:30 ч. и в неделя от 20:00 ч.

Коментари (0)

Публикувано в на 12 ноември 2013 г.