Промени при Карбовски, Байландо и Стани богат по „Нова“ (+филмите)

Новости в ефира на Нова телевизия:

От 01.11.2010 – Предаването „Байландо – сцена на мечтите“ ще се излъчва само в понеделник и четвъртък, началният час остава 20:00 часа.

От 02.11.2010 – Предаването „Стани богат“ ще се излъчва вече всеки вторник и сряда, началният час остава 20:00 часа.

На 06.11.2010 (събота) започва новото публицистично предаване „Директно Карбовски„, което ще се излъчва всяка събота от 16:00 часа.

Филмови акценти от седмичната програма на Нова телевизия

5 ноември, петък, 20.00 часа
Шанхайско слънце (Shanghai Noon)
2005 / САЩ
Режисьор: Том Дей
В ролите: Джеки Чан, Оуен Уилсън, Люси Лиу, Роджър Юан, Ксандър Бъркли и др.
Жанр: Екшън

Международната суперзвезда Джeки Чан играе главната роля в този касов филм, чието действие се развива в Дивия запад.

Когато китайска принцеса бива отвлечена и отведена в Американския запад, изпадналият имперски страж Чон Уан се отправя на спасителна мисия. Много скоро той се сдобива с партньор, какъвто едва ли е очаквал. Това е Рой О’Банън, дребен крадец с мания за величие и дълбоко заблуждение, че ще вземе награда за принцесата. Неправдоподобната двойка се сблъсква с поредица от злополучия в тази невероятна екшън-комедия.

6 ноември, събота, 20.00 часа
Тримата мускетари (The Three Musketeers)
1993 / САЩ
Режисьор: Стивън Херек
В ролите: Чарли Шийн, Кийфър Съдърланд, Оливър Плат, Тим Къри, Ребека де Морни, Джули Делфи и др.
Жанр: Приключенски

Сред конски тропот, звън на шпаги, комични ситуации и романтични авантюри идва новото приключение по класическото произведение на Александър Дюма „Тримата мускетари“. В опасна мисия за спасяването на краля, те са дръзки, те са плейбои и са извъна закона. Те са най-великите герои на всички времена!

Чарли Шийн е Арамис, Кийфър Съдърланд е Атос, а Оливър Плат е Портос и тяхното мото е „Един за всички. И всички за един.“ Безстрашното трио трябва да осуети плановете на коварния кардинал Ришельо, целящ да злепостави краля на Франция. Скоро към тях се присъединява младия Д`Артанян (Крис О`Донъл). Но когато той се влюбва в красивата и опасна шпионка на кардинала милейди Уинтър (Ребека Де Морни), мечтата му да стане мускетар е застрашена…

Коментари (0)

Публикувано в на 26 октомври 2010 г.