Прокуден (The Outcast, 2015) по БНТ

СРЯДА – 16.08.2017

20.55 – ПРОКУДЕН /Великобритания, 2015 г/ – 2 части

THE OUTCAST

Сценарист: Сейди Джоунс. Режисьор: Иъв Софтли. Оператор: Майк Илей. Музика: Ед Шиърмър. В ролите: Джордж Макей, Джесика Браун Финдли, Грег Уайз, Хати Морахан, Натаниъл Паркър, Джесика Барден, Дейзи Биван, Фин Елиът

1 еп: Филмът е създаден по едноименния роман на Сейди Джоунс. Действието се развива в едно английско село след Втората световна война. Проследява се съдбата на едно момче от ранното му детство до превръщането му в зрял мъж. При една разходка той става свидетел на удавянето на майка си. Започва да изпитва вина. Момчето е поверено на грижите на баща си, който е много груб и суров мъж. Той го съсипва емоционално и психически. Оженва се повторно за млада жена, която проявява разбиране към детето и се опитва да го защитава. След трагичното детство следва обучение в училище, избрано от баща му. Момчето се чувства нещастно и самотно.

Гледай онлайн

дублаж

ЧЕТВЪРТЪК – 17.08.2017

20.55 – ПРОКУДЕН /Великобритания, 2015 г/ – 2 части

2 еп: Главният герой полага много усилия да се впише в живота на селото, където живеят баща му с новата си съпруга. Тя се опитва да му помага и да го закриля от отвратителното държание и нападки на баща му. Младежът се сприятелява с дъщерите на съседското семейство. Те са добронамерени към него. Той е честен, държи се като джентълмен. Но баща им е много лошо настроен към него и постоянно го обвинява за неща, които той не е извършил. Психиката на младия мъж е почти съсипана. Но проявена доброта и любовта на едно от момичетата ще го спаси.

Коментари (0)

Публикувано в на 14 август 2017 г.