Проговори гаджето на Тото – Яна Червенкова

Кака Яна обвини в манипулация „Биг Брадър“ и разкри какво съкровище е рапърът

Мистериозната приятелка на Тото, Яна Червенкова, най-сетне проговори и го направи, за да защити рапъра, който в последните дни бе в епицентъра на скандалите в Къщата във „ВИП Брадър“. Йонислав Йотов бе на ръба на физическа саморазправа с шеф Петров, а двамата ще се борят за оставане в шоути идния понеделник заедно с третия номиниран Дани Златков.

Ето какво публикува красивата Яна във „Фейсбук“, след като Тото бе остро осъден от зрителите на шоуто за поведението си.

„Йонислав винаги е бил много първичен и емоционален, може би е недостатък, но не го прави лош човек, нито агресивен!!! Йонислав винаги е бил изключително грижовен и внимателен към своето семейство и приятели, дори и към непознати. Недостатък е неговата наивност и това си личи все повече!“, пише Яна.

Според нея рапърът не е простак, а причината да се прояви като такъв е съквартирантът му шеф Петров.

„Събитията от последните дни са в резултат от натрупаната негативна енергия, от безумното поведение на г-н Петров и много други фактори, но в никакъв случай не са се случили, защото Йони е простак или агресивен!!!!! Йони също така не е лъжец – той направи жертва в името на човека да себе си!“, твърди още Яна.

Младото момиче обясни парадирането на Тото за доходите му с монтажа, които манипулира зрителското мнение.

„Йони не парадира с пари – това, че правят монтажи на отделни изказвания и правят така, че той да изглежда с голямо его, да изглежда като човек, който парадира с доходи, които не изкарва, е долно и грозно, но очевидно трябва да правят скандали, за да вдигат гледаемостта, а Йонислав се оказа човекът, който ще принесат в жертва!!!! Йони е човек, който се гордеее, че с труд е постигнал целите си и в това няма нищо срамно!!!!“, гордее се с приятеля си Яна.

Най-интересна е последната част от публикацията й. От нея става ясно колко силна всъщност е любовта й с изпълнителя от „Скандау“. Яна жегна и младоженеца Даниел Петканов, който разочарова приятеля й с това, че застана на страната на шеф Петров в спора помежду им.

„Йони е човекът, който се е прибирал от участие в друг град, защото приятелката му е болна и се е притеснявал, че стои сама вкъщи! Йони е мъж, който ще приготви вечеря, защото приятелката му е била ня работа цял ден! Йони е мъж, който никога не би съсипал публично човека до себе си!!! Йони е мъж, който ниикога не би принудил жената до себе си да направи нещо, което не иска (дори да е първата им брачна нощ)!!! Йони заслужава да остане и спечели, защото е истински!!!

ПП: това, че АЗ не желая да бъда в центъра на събитията не означава, че Йонислав е неискрен!!!!!! Да пазиш личния си живот е достойно за уважение!“, гласи краят на публикацията на Яна.

Инфо: Агенция ПИК

Коментари (0)

Публикувано в на 6 ноември 2017 г.