Прогноза – хороскоп от Оксана за 2018

Министър Лиляна Павлова и синът на Никълъс Кейдж в новогодишния уикенд в „Събуди се” по NOVA

В последния уикенд на 2017 г. очаквайте специални издания на предаването „Събуди се“ с водещ Мира Иванова.

Синът на холивудската легенда Никълъс Кейдж застава пред Ива Софиянска – Божкова в рубриката „Говори с Ива“. Какво е да наследиш таланта и гените на великия си баща, а режисьорът Франсис Форд Копола да ти е близък роднина. Дали живееш в сянката им и дали мечтите ти са свързани с пореден „Оскар“ за семейството. Отговорите на тези въпроси очаквайте в събота в „Събуди се“.

Ден преди Нова година ще ни подгрее изпълнителят на „Побелях и остарявам“ Сашо Роман. Спомените му за годините назад във времето, за пълните кръчми и живота в квартала – очаквайте в интервю на Мира Иванова.

За финал на тази година в късите си разкази Мария Йотова ни среща с един духов оркестър, който може да свири всичко от българска музика до „Деспасито“. Кои са те и какво ги мотивира да продължават да свирят – ще видите в събота.

На 31 декември 2017 г. – ден преди България да поеме европредседателството, водещата Мира Иванова ще ви срещне с ресорния министър Лиляна Павлова. Готова ли е страната ни да поеме европейските политици и ще бъде ли блокирана столицата заради силното присъствие от Европа – очаквайте този важен разговор в „Събуди се“. Мира Иванова инспектира и провокира организацията и подготовката на България за този исторически момент.

В последния ден от годината ще ви срещнем и с любимата българска актриса Марта Вачкова и нейната майка. Двете поколения жени ще разкажат спомени за великия актьор Григор Вачков – какъв е бил той като баща и съпруг и колко различни са били ролите му в живота и на сцената.

Какво ни очаква през 2018 година? На този въпрос в студиото на „Събуди се“ пред Мира Иванова ще отговори един от най-добрите астролози у нас – Оксана.

Сутринта преди Нова година очаквайте и интервюто на Мариян Станков – Мон Дьо с народната любимка Николина Чакърдъкова – една безпощадна изповед от първо лице.

Не пропускайте „Събуди се“ в празничните 30 и 31 декември с водещ Мира Иванова от 8.00 до 11.00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис от предаването онлайн или тук (събота), тук (неделя)

Коментари (0)

Публикувано в на 28 декември 2017 г.