Професорка припадна в ефира на АЛФА ТВ + видео

Проф. Нина Дюлгерова колабира по време на живо предаване в ефира на „Алфа” TV на 27 май. Както се вижда от видеото, живото предаване беше прекратено, но никой след това не даде обяснение какво е състоянието на професор Дюлгерова. Това съобщи на БЛИЦ зрител, станал свидетел на случилото се.

В интернет най-вече се коментира неадекватната реакция на водещата и по-скоро липсата на такава. Задава се въпросът – дали съответният служител има капацитета да асимилира каквото и да извън предварително подготвен сценарий.

От фейсбук профила на телевизията коментират следното – „Във връзка със спекулациите в част от електронните медии относно здравословното състояние на проф. Нина Дюлгерова, информираме зрителите на ТВ АЛФА, че проф. Дюлгерова се чувства добре. Моментното неразположение, на което зрителите ни станаха свидетели по време на прякото излъчване на предаването „Добро утро, Българи!“, по нейно обяснение е било вследствие от натрупана в последните дни преумора. Екипът на Телевизия АЛФА призовава медиите да не всяват паника и да не спекулират със здравословното състояние на многоуважаваната от нас проф. Дюлгерова, която скоро отново ще бъде наш гост.“.

Коментари (0)

Публикувано в на 27 май 2015 г.