Проблем с яйцата в „Столичани в повече“, развеждат се

Развод, немски херпес и провалена сделка за хиляди левове в „Столичани в повече”

Поредна доза комични обрати, които ще объркат още повече живота им, очаква „Столичани в повече” тази сряда, 15 май, от 21.00 часа по bTV.

Лошият късмет ще продължи да преследва отец Григорий и Спас. След като едвам се оттърваха от бракониерите и поеха спокойно към дома, двамата авери ще трябва да намерят решение на още няколко тежки ситуации – един труп и забравеният Кипър. И докато Спас може да разчита на Андрей в оправяне на кашите си и спасяването на забравения на улицата Кипър, то Гришата е напълно сам, а в крайна сметка се оказва и зарязан насред неприятностите и от Спас. Какво ще се случи с двамата приятели, ще намерят ли те общ език и купувачи за яйцата ще стане ясно по bTV.

Лошият късмет преследва не само Спас, но и цялото семейство Лютови. Йордан губи съревнованието с Чеканови в училищния двор заради тайната подправка на Гълъбина, а дъщеря му Яна ненадейно се оказва „агент под прикритие” в тази война. Рангел също е заплашен от провал, тъй като вече не може да разчита на тайната съставка на Гълъбина. Причината – съдът се е произнесъл и разводът му с Гълъбина вече е факт.  От своя страна вече свободната Гълъбина и Пацо се готвят да отпразнуват свободата си с дълго очакван и желан и от двамата първи сексуален контакт. Ще се осъществи ли той и как точно ще се намеси завистливата Зоя в техните отношения, зрителите на bTV ще разберат на 15 май.

Объркване в отношенията ще наспъти и при Андрей и Дарина. Влюбената девойка продължава да бъде все така заблуждавана от своя любовник, но този път той ще поиска от нея още нещо. Андрей отказва да помогне на колежката си, но при една случайна срещата между тримата нещата изведнъж приемат нова посока. Каква е тя ще стане ясно в следващите епизоди на „Столичани в повече”.

Гледай видео запис от епизода онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 14 май 2013 г.