PRO.BG пуска „Парична клопка“ – първото шоу свършва с годеж?!

Семейство попада в брачна клопка по PRO.BG

Първият епизод на реалитито „Парична клопка” стартира на 20 април в 19.45ч.

Този вторник, 20 април, от 19.45 часа PRO.BG стартира предаването „Парична клопка”. Новото риалити на медията ще се излъчва два пъти седмично – всеки вторник и сряда. Участие в него ще вземат 36 семейства, а техните седмични „битки” ще видим в общо 18 епизода. Водещи на „Парична клопка” са набиращите популярност телевизионни и театрални звезди Лина Златева и Евгени Будинов.

Първите участници в риалитито са семейство Тахови и живеещите на семейни начала Донков – Михайлова. И двете семейства са 5-членни и това е единственото, по което си приличат.

По време на пазаруването, освен „задължителните” неща семейство Тахови се отдават и на „спонтанно” пазаруване. Това води до няколко конфликта, но те бързо биват туширани.

Семейство Донков – Михайлова пък, решават да бъдат рационални, но при изготвянето на стратегията Васил Донков скрива едно свое намерение от цялото семейство – това да купи годежен пръстен на Наталия и да направи участието на цялото семейство незабравимо, предлагайки й брак в ефира на PRO.BG.

През цялото време дъщерята на Наталия, Мария, критикува начина, по който доведеният й баща се отнася към пазаруването и ограничава или взима решение сам, независимо от мнението на всеки един от членовете на семейството.

Кога ще разбере Наталия за намеренията на Васил, ще отговори ли с „Да” и кое е семейството, което ще спечели състезанието, само защото е похарчило с 361,14 лв. по-малко, ще стане ясно този вторник, 20 април, от 19.45 часа.

КОИ СА СЕМЕЙСТВАТА

Семейството на Донков и Михайлова (на снимката горе) живее на 54 кв.м. Двамата са заедно от 11 години, имат общо три деца, които са от предишни бракове. Мечтаят да оправят условията, в които живеят и най-после да се оженят. Той е полицай, тя е готвачка, а семейният бюджет, който осигуряват, е изключително недостатъчен – около 1 200лв. на месец. Тяхната стратегия в играта е да закупят най-необходимите им неща, без да са спонтанни и в същото време да могат да се вместят в предварително определения за харчене бюджет.

Тахови живеят с около 2 500лв. на месец, имат 10 домашни любимци и собствен зоомагазин. Те са свободолюбиви по нрав, либерални във възпитанието на децата си, спонтанни, по отношение на реакциите и начина на вземане на решения. Това се отрази и на начина им на пазаруване – тяхната стратегия е освен необходими на пръв поглед неща, всеки член на семейството да получи и нещо лично за него, което той сам си избере.

Коментари (1)

Публикувано в на 19 април 2010 г.