PRO.BG попада в „Парична клопка“ на тъща и ясновидка с онлайн видео и снимки

PRO.BG попада в „Парична клопка“ на тъща и ясновидка

Ясновидка използва способностите си, за да спечели в  „Парична клопка”. Недоволна тъща къса нервите на роднини в сряда по PRO.BG

Освен дарба, ясновидството е и доходоносен бизнес в България. Това става ясно в поредния епизод на предаването „Парична клопка”, в което две семейства се състезават в харченето на 10 000лв.

Във вторник, 8 юни, от 19.45ч. семейство Вардеварян, което се състои от гадателката Лаура, разточителният й арменски съпруг музикант Григорий и двете им деца ще се изправи срещу сем. Паневи, които живеят изключително скромно и пестеливо, а най-голямата мечта на главата на семейството – Даниела – е да отиде на фризьор и да се погрижи за външния си вид, нещо, за което не е имала възможност от близо 10 години.

По време на пазаруването безгрижният и безработен Григорий Вардеварян, по чието мнение жената трябва да се грижи изцяло за семейния бюджет, си купува няколко музикални инструмента и естествено два златни пръстена. По-голяма част от изхарчените пари в играта отиват за негови прищевки. Съпругата му не си купува нищо, а децата му, които са фенове на Майкъл Джескън се сдобиха с няколко албума на звездата. И с това играта на сем. Вардеварян приключи.

Що се отнася до сем. Паневи, то те закупиха най-необходимите им домакински електроуреди, а цялото пазаруване бе подчинено на семейни отстъпки и взимане на решения, който имаха за цел да доведат до спечелване на играта. Единственото нещо, което те си позволиха, и което е извън регламента на играта, е майката Даниела да отиде в салон за красота и да се погрижи за външния си вид – нещо, което тя не е правила от близо 10 години.

На финала става ясно, че гадателката Лаура е познала, че разликата в изхарчените суми е между 1 500 и 2 000 лв. Дали обаче е познала в полза на кое от двете семейства е разликата ще стане ясно във вторник, точно в 19.45ч.

В сряда, 9 юни, „Парична клопка” подлага на изпитание чувството за мярка на средностатистическата българска домакиня. Едно срещу друго се изправят сем. Виденови и сем. Вутеви, водени съответно от разточителната съпруга, която поставя рекорд по пазаруване на техника и недоволната тъща в сем. Вутеви, която през цялото време, освен че отговаря за куфарчето с пари и мърмори, изправя на нокти цялото семейство, което в края на предаването е на път на осъществи „преврат”.

Какво ще се случи в този двубой ще стане ясно в сряда от 19.45 часа.

„Парична клопка” се излъчва вторник и сряда от 19.45 часа по PRO.BG.

Коментари (0)

Публикувано в на 7 юни 2010 г.