PRO.BG „подмамва“ още две семейства в „Парична клопка“!

10 000 лв. за 10 часа в 10 часа сутринта отново ще влязат в домовете на поредните две семейства от „Парична клопка” по PRO.BG

Две нови семейства попадат в “Парична клопка” утре вечер, 28 април във втория епизод от предаването. PRO.BG ще предостави на участниците две куфарчета с по 10 000 лева и възможността да ги изхарчат за  десет часа. Семейството, похарчило по-малко пари, ще отнесе у дома всички закупени стоки.

Тази сряда ще видим артистичното семейство Георгиеви (на снимката горе), на които ежедневието преминава в песни и танци. Лариса и Момчил имат две дъщери, които се занимават с музика, рисуване и танци. Лариса също е творческа личност, в момента е хореограф на музикална формация „Врабчета”. Момчил е инженер. Лариса ръководи парада във фамилията с много финес. А главата на семейството се грижи за това нищо да не липсва на момичетата му.

В образцовия дом на второто семейство Павлови съжителстват касиерка и обущар.  Майката Деси се оказва по-разкрепостеният родител и често е в центъра на тийнейджърските веселби на двете си дъщери. Деси взима решенията в семейството и е по строгата. Павел е обущар вече 17 години, мечтае за голямо студио за обувки.

За всяко нещо в семейството им са се борили сами.

Повече късмет ли е нужен на семействата в играта или добре измислена стратегия? Как Лариса успя да надделее и да задоволи всички свои желания и капризи и защо дъщерите й се оказаха по-добри капитани в обора? Защо Деси Павлова изпадна в истинска треска за пазаруване и какви семейни реакции предизвика нейната шопинг еуфория ще узнаем в поредния епизод на „Парична клопка” тази сряда в 19:45, веднага след новините по PRO.BG

Парична клопка се излъчва всеки вторник и сряда от 19:45 часа.

Коментари (0)

Публикувано в на 27 април 2010 г.