PRO.BG излъчва финала на Шампионска лига + специална програма!

Финалът на Шампионска лига тази събота по PRO.BG – съпътстващи събития

Тази събота, 22 май е финалът на Шампионска Лига на стадион “Сантяго Бернабеу”  в Мадрид. PRO.BG ще излъчи пряко от 21:45 часа дългоочаквания финал между отборите на Байерн Мюнхен и Интер. Кой ще бъде шампион и кой ще вдигне трофея на Шампионска Лига ще стане ясно тази събота.

PRO.BG и RING.BG са подготвили специална програма за предстоящия финал. Още в петък, 21 май от 20:00 часа в студиото за Шампионска Лига по RING.BG можете да проследите всичко по-интересно като гости, коментари и заключения ден преди дербито за големия трофей.

В събота, преди мача по PRO.BG от 20:45 часа гости в студиото на водещия Деян Веселинов ще бъдат Николай Илиев и Александър Станков. Ще разберем какви са  техните очаквания и прогнози преди футболната среща, както и впечатленията им веднага след финала между Байерн Мюнхен – Интер.

В неделя темата Шампионска лига отново ще е на дневен ред. От 20:00 часа ще започне специалното студио с водещ Йордан Георгиев. За тези, които не са успели да гледат финала, RING.BG ще покаже какво се случи на “Сантяго Бернабеу” и всички отзиви и коментари след мача.

Финалът на Шампионска Лига тази събота по PRO.BG от 21:45 часа, както и на www.ring.bg. Специалното студио преди мача е с начален час 20:45.

Коментари (0)

Публикувано в на 20 май 2010 г.