Приятелите на Ивана и Миро влизат в „Гласът на България“!

Следващата седмица стартират „битките” в  „Гласът на България” по bTV

Музикалните двубои между съотборниците ще се излъчват от 8 август, всеки понеделник и четвъртък от 21:00 ч.

От 8 август първият по рода си летен музикален формат  – „Гласът на България” – ще представи на зрителите на bTV оспорвани „битки” между членовете на всеки отбор.

На ринга ще се качват по двама изпълнители, които ще се борят за мястото си в „Гласът на България” като представят дуетно една песен. В този етап на селекцията всеки треньор ще избере шестимата участници от своя отбор, които ще преминат в следващия кръг на шоуто.

В състезанието ще се включат и т.нар. „звездни отбори”, съставени от приятели, колеги и хора от най-близкото обкръжение на Ивана, Миро, Мариана Попова и Кирил Маричков. Те ще имат нелеката задача да помогнат на менторите при подготовката и обективната оценка на представянето на всеки един от претендентите за договора с Universal Music .

Предпоследният епизод от кастингите на „тъмно”в „Гласът на България”, който ще се излъчи във вторник вечер от 21:00 часа по bTV, ще представи на зрителите шест нови попълнения в отборите на четиримата треньори.

Любителите на хубавата музика ще разберат как Ивана ще си уреди  вечеря и фотосесия и кой ще накара Мариана Попова да се почувства виновна за мястото си сред треньорите.

Миро ще разкрие как иска да изглежда след четири години и кой участник обещава да занесе до вкъщи на ръце.

Наред с рапъра, който подгрява музикалните таланти зад кулисите, зрителите ще видят и някои от техниките, които прилагат изпълнителите против сценична треска.

Видео запис от епизода ще откриете тук.

Коментари (0)

Публикувано в на 2 август 2011 г.