Природни стихии по Zone Reality: оцелей, ако можеш! (АНОНСИ) с онлайн видео и снимки

Природни стихии по Zone Reality: оцелей, ако можеш! (АНОНСИ)

Zone Reality – юни 2010

Новите поредици „Вулканична почивка” и „Природни стихии” представят внушителната сила на природата

ПРЕМИЕРНА ПОРЕДИЦА: Природни стихии (STORM FORCE)
От 3 юни, всеки четвъртък, 14:55 и 20:00

Най-въздействащите кадри на природни бедствия, които някога са били улавяни с камера. Наблюдавайте урагани, земетресения и срутвания, мълнии, торнадо, гигантски приливни вълни и най-ужасните в света климатични катастрофи. В „Природни стихии” ще се запознаете с оцелелите след тези ужасяващи феномени и ще получите научни обяснения за тях.

ПРЕМИЕРНА ПОРЕДИЦА:  Забранено от закона (ILLEGAL NEW ZEALAND)
От 11 юни, всеки петък, 22:05

Всеки ден вестниците отразяват историите за увеличаващото се насилие, престъпност и безпокойство. Но какво се случва в действителност? В поредицата „Забранено от закона” ще хвърлим малко повече светлина върху хората, отговорни за тези тревожни статии – организациите и личностите, които организират някои от най-ужасните престъпления срещу обществото в Нова Зеландия.

„Забранено от закона” разнищва тези криминални прояви, като преминава зад кулисите и разкрива реалните истории и хората, стоящи зад тези престъпни деяния. Гледайте как екипът разследва случаите, шокирали и възмутили обикновеното новозеландско население, като например нелегалната продажба на оръжия. Не би трябвало да е лесно да се купи оръжие без лиценз, но как някои хора успяват безпроблемно да се сдобият с такова?

На показ са извадени и имиграционни измами, които са практика в Нова Зеландия. Тези безскрупулни организации лишават гражданите от работа, докато се възползват от незаконните имигранти, които получават по-ниски възнаграждения, но работят извънредно. Освен това процъфтяващата търговия с дипломи, опасният бизнес с месо с неустановен произход и автомобилните кражби също са уловени на лента.

ПРЕМИЕРА: Вулканична почивка (VOLCANIC VACATIONS)
13 и 20 юни, неделя, 18:15 и 22:05

По света съществуват над 1500 активни вулкани. Това са планини, които изхвърлят горящи земни маси, предизвикват изгарящи опустошителни ветрове и са началото на стичаща се лава. Вулканите могат да изригнат без почти никакво предупреждение, но със страшна сила, изстрелвайки порой от унищожителни предмети и вещества надолу по склоновете със скорост от стотици километри в час. Това са опасни места, където не може да съществува никаква форма на живот. Но някои хора смятат, че е изключително забавно да се приближат… За тези маниаци на тема адреналин рискът за живота е нищожна цена за невероятното изживяване, което ще запомнят завинаги. В това предаване зрителите ще се превърнат в изследователи, защото то ще ги отведе на екстремна почивка в някои от най-негостоприемните места на Земята.

Коментари (0)

Публикувано в на 30 май 2010 г.