Примерният хетеро Китаец гостува с жена си Виолета „На кафе“

Виолета спечелила Китаеца с пиле „Жулиен”

Певицата Виолета и продуцентът на новата музикална компания „Real Enterprises Николай Първанов – Китаеца бяха гости на Гала в „На кафе”.

Там те за първи път показаха бебето си Николай младши, което е вече на два месеца. След като се разходи из дома на Китаеца и Вили, екипът на предаването ги покани за интервю и в студиото.

Щастливото семейство разказа как се справя с отглеждането на малкия, за безсънните нощи и за невероятното чувство да си родител.

„Не съм вярвала, че Николай ще е толкова всеотдаен – онзи ден даже му казах, че е най-добрият баща!” – похвали се Вили.

Още с появата си в студиото певицата направи силно впечатление на Гала с външния си вид. Водещата я похвали, че два месеца след раждането, Виолета изглежда чудесно.

Певицата сподели, че по време на бременноста е качила 25 кг., но сега влиза във форма. Освен грижовна майка, Виолета показа и завидни умения на домакиня. В студиото младата майка приготви пиле „Жулиен” и разказа, че тази рецепта е използвала още на първата вечеря, на която е поканила Ники след запознанството им, за да го впечатли.

Китаеца пък откровено сподели за притесненията си от родителите на Виолета заради скандалния му имидж и поясни, че на 20 г. хората са по-лекомислени и сега не би направил нещата, които е правил преди.

Двамата влюбени бяха категорични, че не се интересуват от мнението на хората, които определят връзката им като ПиАр ход и показаха как не само се разбират прекрасно, но и се шегуват един с друг.

Лошата новина за почитателите на Виолета е, че на този етап тя ще се отдаде изцяло на майчинството.

„Ще се занимавам с музика, ще записвам песни, ще пея, но съм приключила с участията по заведения. В нашата професия работата е нощем, а аз искам да съм до детето си.” – категорична бе Вили.

Ники от своя страна е погълнат от работата си в музикалната компания„Real Enterprises”, която създаде преди година – „От три месеца усилено работим по налагане на изпълнителите и участията им по заведения.”

Тези ангажименти не пречат на младия татко да поема ежедневни смени по гледане на малкия Николай, но той е най-спокоен, когато съпругата му Виолета е при бебето.

Коментари (0)

Публикувано в на 8 април 2010 г.