Приключения и любов – „Черната стрела“ тръгва по bTV с онлайн видео и снимки

Приключения и любов – „Черната стрела“ тръгва по bTV

От понеделник до събота – 22:30 часа, от 10-и август
Черната стрела – минисериал (Black Arrow)
Приключенски екшън, Италия, 2006 г.
Режисьор: Фабрицио Коста
В ролите: Мартина Стела, Рикардо Скамарчо, Енио Фантастикини

Двама силни противници
Двама млади любовници
Едно приключение с много любов, власт и предателство

По романа на Робърт Луис Стивънсън „Черната Стрела“, този приключенски минисериал ни отвежда в средата на 15-и век, в пределите на империята на Хабсбургите и Папските територии.

Тази зона е стратегически важна, ревниво оспорвана от местни владетели. Сред тях е Раниеро от Ротембург, лоялен към Хабсбургите и решен да разшири тяхната територия. Неговият най-голям враг е Никълас Кузано, епископът на Бресаноне, верен на Папата.

Тъй като те са изправени в битка един срещу друг, Раниеро изпраща Марко ди Монфоте – момче, което е отгледал като свой собствен син.

Марко се запознава с Джована Бентиволио. Тя е сирак, но Кузано я е отгледал като своя дъщеря. Когато обаче Марко научава, че Раниеро е убил бащата на Джована, той се обръща срещу него, на страната на Джована. Марко се присъединява към групата „Черната стрела”, която се бори срещу всяка несправедливост.

В шеметна обстановка на нападения, предателства и интриги, Марко и Джована се борят за своята любов. Те вярват, че справедливостта трябва да надделее над отмъщението…

Коментари (2)

Публикувано в на 2 август 2009 г.