Презервативи, смях и серенада в „Столичани в повече“

Куп лъжи излизат наяве в „Столичани в повече“ по bTV

Колко мръсни тайни могат да излязат наяве и колко лъжи могат да бъдат изречени накуп, зрителите на bTV ще разберат тази сряда от 21 часа в трети епизод на „Столичани в повече”.

След бурната вечер, която Йордан Лютов прекара с приятелите си, той намира няколко опаковки от презервативи и изпада в паника какво се е случило предишната нощ. Обаждането на Славка по телефона го обезпокоява още по-силно и го довежда до изричането на куп лъжи. Объркан и притеснен какво ще прави, когато Славка се прибере и какво обяснение ще й даде, Йордан започва да звъни на приятелите си, за да разбере истината за домашното парти. Междувременно Славка се прибира от партийната сбирка на „Елит“ с чужд сак, но не на кого да е, а на Татяна Михайлова (Василена Атанасова). Славка надушва миризмата на алкохол и цигари още от вратата, но за огромно облекчение на Йордан, малката Яна отнася всички негативи на майка си.

През това време брата на Яна, Спас, и детективът нает от него, упорито са се впуснали по следите на прогонената Йовка. Събраните улики ги отвеждат право в дома на отец Григорий – мирянинът, който иска да направи Йовка своя попадия. При вида на Спас и детектив Петков отец Григорий започва да се държи странно и измисля всевъзможни лъжи, за да спаси Йовка от ръцете на Спас, макар Йовка да си признава, че е спала с Радко. Гришата е вече нейният мъж и праща Спас и детектив Петков за зелен хайвер в Кокаляне.

Новият епизод на комедийната драма обръща поглед и към взаимоотношенията на Пацо и Гълъбина. Пацо проявява нескрита ревност спрямо Гълъбина и за да не остане по-назад от Стефан е подготвил изненада на Гълъбина в мазето на кръчмата. С песен на уста Пацо обяснява своите предстоящи действия – той е решил да говори с Коцето за наследствената му земя.

Любовта прави чудеса не само с Пацо, но и с Рангел Чеканов. Той е лудо влюбен в Мая Проданова и изнася серенада пред вратата на апартамента й. Но при нейните чувства, любовта не е водещ двигател… Тя се бори за топ 10 в депутатската листа на партия „Елит“ и едно от важните условия, за да си в десятката, е да имаш брак. Какво по-подходящо от брак по сметка с Рангел Чеканов.

Как ще се развие партия „Елит” и какви хора ще попаднат в нея, как ще протече братската среща между Коцето и Пацо Цекови, дали отец Григорий ще се измъкне безнаказано и дали Славка и Гълъбина ще научат истината за случилото се предишната вечер зрителите на bTV ще научат в сряда от 21 часа.

Гледай видео запис от епизода онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 1 октомври 2013 г.