Превръщат Джина Стоева в слаба жена по ТВ7

„Терминал 7“ в събота и неделя, 30 и 31 март 2013 г.

Ще върне ли ответникът 10 хил. лв. заем, необходими за абитуриентската вечер на внучката на ищеца? Ще разберем тази събота в „СЪДЪТ ВЛИЗА“ с водещата Миглена Ангелова. Какво ще е решението на съдия Искра Онцова и на чия страна ще бъде моралният вот на зрителите – събота, 13:00 ч. по TV7.

Гледай видео запис от предаването онлайн

В „ОТКРИЙ СЕБЕ СИ“ журналист, психолог и двама астролози ще препоръчат на Джина Стоева как да пренасочи силата и смелостта си така, че да се превърне в слаба жена за най-близките си. Във втората част на предаването Миглена Ангелова ще разговаря по темата за безкрайните съмнения и нерешителност или “Внимание – вземам решение!”, заедно с психолога Марио Васев и своите гости.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Тази неделя точно в 10:00 часа „ПУСНЕТЕ ВОДАТА“ с Любен Дилов – син, за да видите „Моите истории с…“ Костадин Йорданов (Коце Ламята). Следва разговор с известни журналисти, за да разберем дали имат право на пристрастие телевизионните водещи. И накрая – темата за давене: „Ще се провалят ли напълно гражданските движения на изборите?“.

Гледай видео запис от предаването онлайн

ПАВЛОВ ЩЕ СЕ ГМУРНЕ В СВЕТА НА ЖЕНИТЕ

Царят на сарказма Димитър Павлов ще слуша цяла неделя тропане на женски токчета. Водещият на най-забавното вечерно шоу в родния ефир – „Комисията Павлов” по TV7, има задачата да замести Жени Калканджиева в непонятните дебри на женските въпроси. Заедно с Мая Савова ще води предаването „ЖЕНИТЕ ГОВОРЯТ” от 12:00 до 14:30 часа тази неделя (31 март) по TV7. През това време красивата Жени ще се бори с предизвикателствата в риалитито „Къртицата”, а Митко, като един истински кавалер, няма да остави колежка в беда и ще се притече на помощ на Мая Савова за неделния ефир. Разбира се, ще внесе собственото си неподправено чувство за хумор в шоуто.

Зрителите могат да очакват едно различно издание на „Жените говорят”, гарантирано от присъствието на комисаря Павлов. А може би ще получат и много полезни съвети от мъжка гледна точка? Митко и Мая ще посрещнат в студиото Жени Живкова и двете й дъщери, неотразимата поп-фолк дива Малина и чаровното момче на българската сцена Орлин Павлов! Жени Калканджиева ще ни разкрие първите си впечатления от престоя си в култовото риалити „КЪРТИЦАТА“, а за капак на всичко – ще видим танц на пилон на живо в студиото! Не закъснявайте – „ЖЕНИТЕ ГОВОРЯТ“ от 12:00 часа по TV7.

В “СВЕТСКИ КЛЮКИ” тази неделя Ина Живова ще покаже на жените едно откровено интервю с актрисата Теодора Духовникова за новата й роля в сериала „Дървото на живота”, както и за останалите й роли – на майка, на съпруга и не на последно място – ролята, която й отреждат жълтите вестници. Ще разберем кои са най – актуалните модни тенденции в детската мода и ще чуем консултациите на специалистите. В новинарската част Ина Живова и Теодова Иванова ще ви разкажат кой изнудва Албена Денкова за пари, какво важно събитие в живота си (освен изборите) очаква червеният лидер Сергей Станишев, какво накара Мис България – 2005 Теодора Бургазлиева да сложи край на любовта и още много актуални клюки около звездите. Какви любопитни случки са имали звездите във връзка с предстоящия 1-ви април – ще разберем само тази неделя от светската хроникьорка Ина в „Жените говорят” от 12:00 ч. по TV7.

Гледай видео запис от предаването онлайн

В „ГРАД НА АНГЕЛИ“ с Ирина Тенчева ще разберете кой прави килимите на английската кралица. Ще видите невероятната история на един от последните килимари у нас – Нино Парпулов или как една мечта може да те превърне в част от Бъкингам. Тази неделя от 14:30 часа по TV7 – в „ТЕРМИНАЛ 7“.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Какво е да паднеш от 100 метра отвесна скала, след това да те затрупат тонове сняг и въпреки това – да оцелееш. Вижте отговора в „ИГРИ НА СЪДБАТА“ с Диана Алексиева от 15:30 часа по TV7. Макар, че вчера водещата стана майка за втори път, нейната телевизионна кариера продължава. Гледайте предварително записаното предаване тази неделя!

Гледай видео запис от предаването онлайн

Не пропускайте „ТЕРМИНАЛ 7“, в събота от 12 и в неделя от 10 часа – дългото следобедно шоу на TV7

Коментари (0)

Публикувано в на 28 март 2013 г.