Прецедент в България: Габриела застрахова гърдите си

За пръв път в родния шоубизнес изпълнител застрахова … гърдите си. Това стори новото попълнение в каталога на “Ара мюзик” – Габриела.

Екзотичната дама е с доста атрактивна външност и не крие, че за сегашната визия на гърдите й са били необходими по 450 кубика на всяка, което прави 105 см гръдна обиколка. “Много ги харесвам. Доколкото знам аз съм певицата с най-много силикон на това място, но се замислям дали още веднъж да не прибегна до тази интервенция. Направих ги преди да започна да се занимавам професионално с пеене – за собствено самочувствие, защото много ми допадат големи гърди”, споделя изпълнителката на “Раздвоен”.

“Застраховах гърдите си за сумата от 100 000 евро. Не виждам нищо странно в това – на запад хората застраховат какво ли не. Наистина се чувствам по-сигурна така”, обяснява решението си Габриела.

Междувременно талантливата певица направи първата си професионална фотосесия пред обектива на Мими Николова. Тя заложи на актуалното бяло и на нея ясно се вижда “богатството” на Габриела 🙂

Коментари (1)

Публикувано в на 7 август 2008 г.